Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje na otvorenom – Imperium Hall

Datum: 23 NOV 2021 Kategorija: vencanja

Svadba je jedan od najlepših događaja u svakoj porodici, zar ne? Još ako je u pitanju venčanje na otvorenom – Imperium Hall onda je to pun pogodak za mladence. Ušuškan ambijent i prelepa okolina učiniće vaš dan nezaboravnim i jedinstvenim. Venčanje na otvorenom je veoma romantično i posebno, a uz eksterijer i enterijer kakav nudi Imperium Hall, imaćete osećaj da ste zakoračili u bajku.

 

VENCANJE IMPERIUM HALL

 

S obzirom na doba pandemije u kojem živimo, važno je pronaći bezbedno mesto i odlučiti se za salu za vencanje Imperium Hall. Osim prostrane i raskošne svečane sale, u ponudi je i prostor za venčanje na otvorenom. Imajući u vidu sve mere sa kojima se nosimo protekle dve godine, ovo je možda i najbolji vid proslave jer se u takvom ambijentu ljudi osećaju rasterećenije.

Restorani za svadbe u većini slučajeva nisu u mogućnosti da imaju obe opcije, te je to svakako nešto što Imperium Hall izvaja od drugih. U ponudi su i velelepni apartmani koji su za mladence besplatni, dok je za ostale goste na venčanju omogućen specijalan popust.

Imperium Hall se nalazi na samoj obali Dunava na Adi Huji, i kao takav pruža neverovatan pogled. Pored toga, prednost venčanja pored reke je i to što je uvek nekoliko stepeni manje, što složićete se nije za zanemariti u letnjim mesecima. Sam čin građanskog venčanja održava se na otvorenom što pruža poseban ugođaj i jedno novo iskustvo. U večernjim satima venčanje na otvorenom podrazumeva sečenje mladenačke torte, koji je nezaobilazan detalj na skoro svakoj svadbi. Takođe, to predstavlja prvu zajedničku radnju bračnog para, pa vam je omogućeno da bude propraćeno vatrometom.

Svaki trenutak u Imperium Hall – u biće pun iznenađenja i lepih trenutaka. Konforna sala učiniće da se osećate sjajno i da uživate u veselju okruženi dragim ljudima. Atmosfera koja pleni radošću svakako je nešto ćete pamtiti do kraja svog života.

Vrsni kulinarski tim će za vas i vaše goste pripremiti nafinija jela internacionalne kuhinje, a usluga će učiniti da se osećate kao kod kuće. Pored parkinga koji je za goste besplatan, tu je i igralište za decu gde najmlađi mogu da uživaju u igri. Imperium Hall je obezbedio i redare koji će dati sve od sebe da vaša jedinstvena proslava protekne neometano i u najboljem redu.

Imperium Hall će za vas sprovesti kompletnu organizaciju svadbe. Ukoliko vam je potreban bend, dekoracija, suvi led ili zakup limuzine, celokupan menadžment učiniće sve da vaše želje postanu stvarnost.

Proslavite svoj najvažniji događaj u prelepom ambijentu restorana Imperium Hall.

Pružite sebi i svojim najmilijima nezaboravnu proslavu koju će pamtiti celog života.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS