Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Restoran za svadbe Imperium Hall i prolećna venčanja

Datum: 27 FEB 2024 Kategorija: vencanja

Restoran za svadbe Imperium Hall jedan je od najpopularnijih i najtraženijih prostora u Beogradu kada su prolećna venčanja u pitanju.

Topli i prijatni dani, kada proleće obuče svoje najlepše boje, a priroda oživi i procveta u punom sjaju, idealno su vreme za venčanja. Zato se tokom ovog perioda i organizuje veliki broj svadbenih proslava, te ukoliko želite da i vi organizujete vašu, imajte na umu da željeni termin morate rezervisati mesecima ranije.

A kada je o prolećnim venčanjima reč, dobro je poznato da Imperium Hall predstavlja vrhunac elegancije i romantike. Naš luksuzni retoran za svadbe ne samo da nudi savršen ambijent, servis i uslugu, već i pretvara svako venčanje u jedinstvenu bajkovitu priču.

 

 

Smešten na obali Dunava, u slikovitom okruženju Ade Huje, nedaleko od urbanog centra Beograda, Imperium Hall kombinuje prirodnu lepotu, raskošan enterijer, prostranost, bogate sadržaje i besprekornu uslugu, zahvaljujući čemu je stekao izuzetan ugled i reputaciju među budućim mladencima.

Ne smemo propustiti priliku da istaknemo još jedan važan adut i prednost našeg restotana, a to je mogućnost organizovanja najlepših venčanja na otvorenom. Za ovaj romantični svadbeni scenario, na raspolaganju su vam obala Dunava, prelepa terasa ili bašta.

Zamislite ceremoniju prolećnog venčanja na otvorenom, okruženu rekom, bujnim zelenilom i mirisnim cvetnim aranžmanima. Venčanja na otvorenom organizujemo tokom dnevnih sati, kao i u večernjim časovima, kada sunce polako zalazi i nestaje u vodama reke, stvarajući magičnu atmosferu.

 

ZAŠTO DA IZABERETE RESTORAN ZA SVADBE IMPERIUM HALL

 

 

Restoran za svadbe Imperium Hall poseduje svečanu salu, sa prostranim plesnim podijumom, koja može ugostiti između 150 i 400 osoba. Sala je dizajnirana i uređena u skladu sa najvišim evropskim standardima i opremljena elegantno-luksuznim enterijerom.

Enterijer Imperium Hall-a obasjan je prirodnim svetlom zahvaljujući grandioznim staklenim zidovima, a sama sala je multifunkcionalna i pruža mogućnost lakog prilagođavanja različitim dekorativnim temama i stilovima, što mladencima omogućava da prostor urede prema sopstvenim željama i vizijama.

Tiffaniy stolice, rustični kristalni lusteri, unikatni svećnjaci, moderna led svetla, dim, prskalice i drugi specijalni efekti, kao i raskošni cvetni aranžmani – samo su neki od mnoštva, pažljivo i sa ukusom, odabranih detalja koji doprinose glamuru i ekskluzivnosti prostora.

Takođe, restoran raspolaže sa najsavremenijom rasvetom, zvučnim sistemom i drugom potrebnom tehničkom opremom.

 

 

Ukusna hrana, pripremljena od najkvalitetnijih namirnica, servira se topla, i to u neograničenim porcijama. Brojne opcije vrhunskih menija i pića otežaće odluku koji da izaberete, ali bez obzira na vaš izbor, garantujemo da će vaše kulinarsko iskustvo biti nezaboravno za sva čula. Uz mogućnost besplatne degustacije menija radi, Imperium Hall mladencima pruža i opciju personalizacije svadbenog menija prema vašim željama i potrebama.

Izuzetna usluga, ljubazno i stručno osoblje, parking prostor sa video nadzorom, dečija igraonica, besplatan WiFi internet, kao i luksuzni apartmani za smeštaj mladenaca i njihovih gostiju, samo su deo dodatnih pogodnosti koje vas očekuju u Imperium Hall-u.

Restorani za svadbe imaju ključnu ulogu u uspešnoj organizaciji i realizaciji svadbene proslave. Naš iskusni i uigrani tim ugostiteljskih profesionalaca i event organizatora će vam pomoći u organizaciji svakog detalja ovog svečanog dana. Mi smo tu, spremni da vas saslušamo i pokušamo da svaku vašu zamisao pretvorimo u stvarnost.

Ukoliko želite, možete nam prepustiti i kompletno planiranje i organizaciju, od pozivnica, angažovanja benda, fotografa, iznajmljivanja limuzine, svadbene torte, dekoracije prostora do planiranja ceremonije, svečanog mladenačkog ulaska i prvog svadbenog plesa. Možemo garantovati da se nećete pokajati!

 

Kontaktirajte nas putem broja  069/777-552 ili putem e-maila na info@imperiumhall.rs jer zajedno možemo stvoriti čaroliju koju zaslužujete!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS