Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Trendovi za venčanja u 2024. godini

Datum: 31 MAR 2024 Kategorija: vencanja

Dok se pripremamo da uđemo u udarnu sezonu venčanja, verovatno će vam biti zanimljivo da saznate šta će to biti u trendu širom sveta kada su venčanja u 2024. godini u pitanju. Iako su neki od ovih trendova već počeli da se pojavljuju prethodnih godina, vodeći stručnjaci iz industrije venčanja smatraju da će ove godine osvojiti svet venčanja. Dakle, ako ste neko ko voli da bude u trendu, pogledajte šta smo izdvojili za vas.

Kreatori sadržaja za venčanja - Iako ništa ne može zameniti prelepe, profesionalne snimke koje će vaš fotograf i video snimatelj na venčanju zabeležiti na vaš veliki dan, ako tražite one spontane, neformalne trenutke, kreator sadržaja za venčanja može biti pravi izbor za vas. Oni su zaduženi za snimanje spontanih fotografija i videa na telefonu koje možete koristiti za svoje društvene mreže ili jednostavno sačuvati kako biste ih pogledali kada se osećate sentimentalno - ili oboje.

 

 

Fotografije venčanja na filmu - Pretpostavljamo šta verovatno mislite o ovome. Ovo nije baš ‘novo’ u industriji u ovom trenutku. Ali, to je trend koji je došao da ostane, i mislimo da će 2024. godine biti prisutniji nego ikad. Postoji nešto posebno u vezi sa nostalgijom i fotografijama na filmu koje vas ispunjavaju toplinom. Pored toga, ove slike izgledaće bezvremenski i 50 godina kasnije.

Mislite da nemate dovoljno prostora u budžetu za ovaj dodatak vašem fotografskom paketu? Ne brinite. Preporučujemo da ostavite jednokratne kamere (foto aparate) na svakom stolu tako da vaši gosti mogu da zabeleže fotografije vašeg venčanja iz njihove perspektive.

Vikend venčanja - Planiranje venčanja nije nimalo lako. Provedete mesece kako biste organizovali dan svojih snova, samo da bi sve bilo gotovo za nekoliko kratkih sati. Zbog toga je primetna velika promena kod parova koji svoja venčanja sve češće produžavaju u proslave koje traju ceo vikend. Vikend venčanja vam omogućavaju da provedete više vremena sa svojim gostima što može biti izuzetno važno ako imate ljude koji dolaze iz različitih delova sveta, a istovremeno vam omogućava da bolje istražite svoju destinaciju ukoliko imate venčanje na nekoj destinaciji.

 

 

Kule od alkohola - Uvek ćemo biti veliki fanovi kula od šampanjca. To je zabavan način da sipate piće dok istovremeno dobijate odličnu priliku za fotografisanje. Ali znamo da nisu svi veliki ljubitelji šampanjca. Ako vi i vaš partner preferirate drugačije piće, zašto ne biste napravili kulu od toga? Uzmite, na primer, kulu od viskija, vodke ili koktela. Iako može biti manja, i dalje pruža odličnu priliku za fotografisanje. I svi dobijaju čašicu nakon što se fotografisanje završi.

Boja, boja i još boje - Klasične pastelne palete boja su predivne, ali su takođe divne i snažne, jarke palete boja. Kako sve više parova koji stupaju u brak prihvata jarke boje, često viđamo zabavne, razigrane proslave koje su oličenje radosti. Naravno, uvek postoji način da se postigne ravnoteža tako što ćete dodati jarke boje suptilnim detaljima poput znakova, postavki stola i cveća, dok je sve ostalo u neutralnijim tonovima.

 

 

Pretvarajuće venčanice - Ko ne bi želeo da dobije dve venčanice za cenu jedne? Primetno je da neveste često biraju da, umesto venčanice, nose drugu haljinu za prijem, što vam može biti probuditi potrebu da i vi kupite drugu haljinu kako biste bili u trendu. Međutim, ovo nije finansijski najpovoljnija opcija. Takođe, može biti teško za one koji zaista vole svoju haljinu i žele da je nose celu noć. Za one koji traže nešto malo pristupačnije, ali i dalje žele izgled 2-u-1, odaberite pretvarajuću venčanicu. One obično uključuju skidajuću suknju, odvojive rukave ili opcionalni plašt.

Kišobran suncobrani - Koji je slađi način da pobedite vrućinu nego da pružite vašim gostima malo hlada koristeći kišobran suncobrane? Oni će osigurati da vaši voljeni budu zaštićeni od sunca, a ujedno su i simpatičan poklon u kojem će vaše zvanice uživati.

Vintage venčane torte - Poslednje, ali svakako ne i najmanje važno, su vintage venčane torte. Ove retro-dizajnirane torte pravi su hit na Instagramu i Pinterestu, i mladenci ih definitivno sa oduševljenjem prihvataju. Zamislite manje, jednostavnije torte sa puno šlaga, zabavnim bojama i šašavim porukama poput ‘upravo venčani’ ili ‘uradili smo to!’.

 

 

Ako ste spremni da ove trendove pretvorite u stvarnost i priredite venčanje koje će odisati jedinstvenošću i stilom, sala za svadbe Imperium Hall je pravo mesto za vas.

Naša premium sala za svadbe nudi savršenu pozornicu za sve navedene trendove, od jarkih boja koje će se savršeno uklopiti u prelepi prostor, preko vintage venčanih torti koje će biti izložene kao prava umetnička dela, pa sve do elegantnih kišobran suncobrana koji će vašim gostima pružiti hlad i udobnost tokom ceremonije na otvorenom.

 

 

U Imperium Hall-u, iskusni tim stručnjaka za planiranje venčanja posvetiće se pretvaranju vaših ideja u stvarnost, pružajući vam savete i podršku na svakom koraku. Sa posvećenošću detaljima i strašću prema stvaranju nezaboravnih događaja, sigurni smo da će vaše venčanje biti upravo onakvo kakvim ste ga zamišljali - ispunjeno ljubavlju, radošću i bezvremenskom elegancijom.

Neka Imperium Hall bude mesto gde će se vaši snovi o savršenom venčanju ostvariti!

Kontaktirajte nas još danas kako bismo zajedno započeli planiranje vašeg posebnog dana, koji će biti upamćen i proslavljen na način koji želite i zaslužujete.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS