Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Savršeno mesto za sve prilike – Imperium Hall

Datum: 23 NOV 2021 Kategorija: najbolje sale

Ukoliko imate neki važan događaj u svom životu koji biste želeli da proslavite na poseban način, mi vam otkrivamo savršeno mesto za sve prilike – Imperium Hall. Ova sala za proslave je jedinstvena i drugačija. Ima sve što je potrebno da biste vi i vaši gosti uživali u najradosnijim trenucima vašeg života. Imperium Hall je prostor koji odiše prelepim enterijerom i može biti korišćen u najraznovrsnije svrhe poput venčanja, krštenja, korporativnih proslava, rođendana i ostalih vrsta proslava.

 

IMPERIUM HALL BEOGRAD

 

Imperium Hall Beograd se nalazi na Adi Huji udaljen samo pet kilometara od centra grada. Elegancija i luksuz kojim pleni sigurno će vas ostaviti bez daha. Zidovi od stakla i pogled na plavi Dunav, ostaviće specijalan utisak na vas i vaše goste. Pored velike količine prirodne svetlosti, u večernjim satima tu je i visokokvalitetna rasveta kao i kvalitetno ozvučenje koje će doprineti da celokupno iskustvo bude prvoklasno.

 

savrseno mesto za sve prilike imperium hall

 

Svečana sala Imperium Hall raspolaže sa četiri stotine sedećih mesta, odnosno pet stotina stajaćih. Komfor i prostranost je velika, a ukoliko vaš broj zvanica ne prelazi stotinu pedest sedećih mesta, Imperium Hall ima u ponudi restoransku salu za ljubitelje manjih, intimnijih proslava.

Godinama je ova svečana sala sinonim za dobru proslavu i sjajan provod. Doživećete nezaboravno iskustvo ako se odlučite za docek Nove godine koja je nezaobilazan i svima dobro poznat događaj u Imperium Hall-u.

Imperium Hall je svakako jedan od najlepših prestoničkih objekata koji odiše posebnom lepotom. Čarolija koju pruža svojim gostima, ostaje zauvek u sećanju. Moderan izgled sale i toplina koju ona pruža, čine savršen spoj za potpuni ugođaj. Osnovna dekoracija je uračunata u cenu, tako da je to jedna briga manje za vaš poseban događaj.

Ljubaznost osoblja i kvalitet usluge je zagarantovan, dok će kulinarski specijaliteti razmaziti vaše nepce, a pogled iz sale opčiniti i doprineti da svaki vaš trenutak protekne prosto savršeno. Parking je besplatan za sve goste, a o tome koliko možete da budete sigurni u bezbednost vašeg automobila govori činjenica da su na parkingu redari koji će se pobrinuti da se vašem automobilu ništa ne desi. U sklopu sale Imperium Hall nalazi se i igralište za decu na kom najmlađi, pored plesa, mogu da se prepuste igri, dok odrasli opušteno uživaju u proslavi.

 

savrseno mesto za sve prilike imperium hall

 

Dobra pokrivenost Wi-Fi mrežom dodatni je benefit za sve one koji žele svoje najlepše trenutke da podele sa svojim prijateljima i prenesu im delić atmosfere.

Ukoliko mladenci ili gosti proslave žele da prenoće u blizini svečane sale, Imperium Hall u svojoj bogatoj ponudi ima i nekoliko elegantno opremljenih apartmana. Sjajno je to što je apartman za mladence gratis, dok je za ostale goste uračunat specijalan popust.

Zaista nećete imati o čemu da brinete na vaš poseban dan, vaše je samo da se opustite i da uživate što više možete u svemu što vas čeka. Rezervišite termin za svoju proslavu na vreme. Verujte, trenuci koje ćete ovde doživeti sigurno će vam ostati u lepom pamćenju tokom celog života.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS