Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Imperium Hall – pravo mesto za korporativne proslave

Datum: 25 JUL 2021 Kategorija: oraganizacija proslava

Fenomenalna lokacija u Beogradu, Ada Huja, upotpunjena je sjajnom svečanom salom, a u pitanju je Imperium Hall kao idealno mesto za korporativne proslave.  Izuzetan i opuštajuć pogled na plavi Dunav doprineće da Vaš ugođaj, kao i iskustvo provedeno baš ovde, bude unikatno i neponovljivo.

Ukoliko u planu imate organizaciju korporativnu proslavu, ali ne i prostor gde će se održati, nema potrebe da tražite dalje, Imperium Hall je tu da ispuni, ali i nadmaši sva Vaša očekivanja.

Celokupan menadžment, kao i profesionalno osoblje svečane sale Imperium Hall Vam stoji na raspolaganju sa ciljem da proslava protekne onako kako to Vi i Vaši zaposleni zaslužujete, a to je perfektno.

Svečana sala Imperium Hall poseduje jedno od najnoviju i najkvalitetniju rasvetu, pored sjajnog ozvučenja što će Vašu korporativnu proslavu podići na sasvim drugi nivo.

Ukoliko se odlučite za Imperium Hall, u ponudi imate više izbora, počevši od 400 sedećih mesta u svečanoj sali koja predstavlja odličan izbor za sve korporativne proslave, ili pak nešto manju, restoransku salu koja raspolaže sa 150 sedećih mesta.

Ne možemo, a da ne napomenemo da je Imperium Hall za sve svoje goste obezbedio veliki parking prostor za više od 100 vozila.

Svečane sale na Adi Huji su odavno poznate po fenomenalnim venčanjima, svadbama, korporativnim, kao i svim drugim vrstama proslave, ali najviše zasigurno po proslavi uoči novogodišnje noći.

Priredite svom kolektivu jedan od najlepših dana koji će isti bez sumnje zbližiti i doprineti da celokupan tim funkcioniše kao jedno.

Prepustite se užitku koji Vas očekuje, te uživajte u širokom asortimanu pića, kao i mnoštvu izvrsnih specijaliteta koji će biti pripremljeni od strane neverovatnog kulinarskog tima Imperium Halla.

Budite deo velikog broja zadovoljnih gostiju koji se uvek sa ponosom vrate na mesto koje je u njihove živote unelo toliko lepih, kao i radosnih trenutaka.

Neka svi vaši klijenti, kao i zaposleni budu deo spektakla koji zaslužuju, predstavite sebe i svoju firmu u najboljem svetlu uz svečanu salu Imperium Hall.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS