Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Zašto je Imperium Hall odličan izbor za vas

Datum: 11 FEB 2023 Kategorija: najbolje sale

Nema sumnje da je Beograd epicentar fenomenalnih mesta za proslavu kao i svečanih sala, te u nastavku pročitajte zašto je Imperium Hall odličan izbor za vas.

Ada Huja, obala plavog Dunava, očaravajuć ambijent, kao i enterijer koji odiše luksuzom jesu samo neki od atributa koji Imperium Hall postavljaju na sam vrh prestoničkog ugostiteljstva.

Ukoliko vam je potrebna bilo koja vrsta privatnih, kao i korporativnih proslava, bilo da je to svadba, venčanje, proslava rođendana ili neki drugi tip same proslave, Imperium Hall vam stoji na raspolaganju.

Salu za proslave Imperium Hall krasi moderan i zadivljujuć eksterijer, kao i enterijer koji će vas zasigurno  oduševiti i ostaviti bez teksta već na prvom koraku.

Nezaboravna proslava koja je pred vama biće upotpunjena najnovijom tehničkom podrškom u koju ulazi visokokvalitetna rasveta, kao i ozvučenje što će doprineti da vaše iskustvo provedeno ovde bude provklasno.

Kulinarski tim i restoran svečane sale Imperium Hall za vas će pripremiti veliki broj specijaliteta internacionalne kuhinje, kao i širok asortiman najkvalitetnijih pića u kojima ćete uživati tokom celokupnog trajanja proslave.

Jedna od najbitnijih stavki kada je proslava u pitanju zasigurno jeste komfor, a Imperium Hall svakako to ispunjava, svečana sala raspolaže sa četiri stotine sedećih mesta, to jest pet stotina stajaćih ukoliko se odlučite za vid koktel proslave.

Imperium Hall takođe u ponudi ima i restoransku salu za ljubitelje manjih, privatnijih proslava, koja broji do 150  sedećih mesta.

Budite uvereni da će vaša proslava biti jedna od najlepših u gradu, ispunjena ljubavlju, kao i mnoštvom lepih trenutaka koji će vam tokom celog života ostati u lepom sećanju.

Svečana sala Imperium Hall godinama unazad važi za sinonim neverovatnih proslava, a svakako jedna po kojima je i najpoznatija, jeste proslava Nove godine.

Ukoliko ste pak u potrazi za smeštajem, pored izuzetnih proslava, Imperium Hall vam može ponuditi i nekoliko apartmana koji se nalaze u neposrednoj blizini svečane sale.

Nadamo se da smo uspeli da vam dočaramo i približimo srcu samo neke od činjenica zašto je Imperium Hall odličan izbor za vas.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS