Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje tokom zime u restoranu Imperium Hall

Datum: 17 DEC 2022 Kategorija: vencanja

Zima je poseban period u godini kada nekako na poseban način uživamo sa dragim ljudima, a samo zamislite kako bi izgledalo venčanje tokom zime u restoranu Imperium Hall. Mnogi  zamišljaju svoje venčanje kada je lepo vreme jer smatraju da je tada jednostavnije organizovati venčanje, a mi vam garantujemo da i zima ima zaista psoebnu draž.

Organizujte zimsko venčanje u restoranu Imperium Hall i ulepšajte svoj poseban dan magičnim ambijentom koji vas ovde očekuje. Toliko proslava je ovde proteklo fenomenalno, da će i vaše venčanje u ovom periodu godine zaista izgledati kao iz bajke, posebno ukoliko padne i sneg.

Restoran Imperium Hall predstavlja jedan od najlepših prostora u Beogradu gde vas očekuje vrhunska organizacija i gde je svaki detalj pažljivo odabran. Potrudićemo se da vam udovoljimo u svakom smislu i priuštimo vam venčanje tokom zime o kakvom ste oduvek maštali.

 

RESTORAN ZA VENCANJE BEOGRAD

 

 

Imperium Hall restoran za venčanje Beograd je posebna prilika da organizujete svoj dan, prvenstveno zbog svoje lokacije. U pitanju je Ada Huja koja je zaista magična za venčanja i sve vrste proslava jer pruža neodoljiv pogled na reku i ovde ćete videti najlepši zalazak sunca. Ovo pruža mogućnost da stvorite najlepše fotografije koje će vas podsećati na vaš najvažniji dan u životu.

Restoran za venčanje Imperium Hall je kapaciteta od 150 do 400 zvanica, što ga čini idealnim i za manje i za veće proslave. Takođe, poseduje najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu kako bi pružili maksimalno dobar provod za vaše venčanje.

Naš ambijent odiše elegancijom i luksuzom, što se može primetiti već na prvi pogled. Očekuju vas prestižne Tiffany stolice koje će dati tu pravu notu glamura i obezbediti vam ekskluzivno venčanje kakvo ste zamišljali. Kada je hrana u pitanju, uživaćete u autentičnim ukusima koji se s’ ljubavlju pripremaju, i sve se pravi od najkvalitetnijih namirnica.

Želimo da i vi i vaši gosti zaista uživate u svemu što nudimo, zbog toga i jesmo najbolji restoran za venčanje Beograd. Bilo da je u pitanju venčanje tokom leta ili venčanje tokom zime, u restoranu Imperium Hall je apsolutno sve moguće.

Rezervišite vaš datum za venčanje u restoranu Imperium Hall već danas pozivom na broj 069/777-552.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS