Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje na otvorenom uz neodoljivi Imperium Hall koji ostavlja bez daha

Datum: 30 APR 2022 Kategorija: vencanja

Priuštite sebi venčanje na otvorenom uz neodoljivi Imperium Hall koji ostavlja bez daha sve mladence koji dođu da posete ovaj magični restoran. Luksuzrni Imperium Hall restoran jedan je od najboljih prostora koji će vam omogućiti venčanje na otvorenom uz ambijent koji će vas podsetiti na pravu malu bajku o kakvoj ste maštali.

Svako venčanje zahteva besprekornu organizaciju, zato vam predstavljamo naš restoran Imperium Hall koji će vas oboriti sa nogu već na prvi pogled. Tako magičan i toliko jedinstven, da je ovde svako venčanje na otvorenom priča za sebe. Svaka proslava zaslužuje neodoljivi ambijent, a to možete pronaći samo u restoranu Imperium Hall.

 

VENCANJE NA OTVORENOM BEOGRAD

 

 

Venčanje na otvorenom Beograd podrazumeva pažljivo odabranu dekoraciju koja će ambijent učiniti romantičnim i savršenim. Imajući na umu da je ovo poseban dan za mladence, važno je da sve bude do detalja organizovano kako bismo detaljima učinili ambijent čarobnim. Uživajte u svakom trenutku koje donosi vaše venčanje i prepustite se vrhunskoj organizaciji tima Imperium Hall čije će zadovoljstvo biti da vam obezbede sve do najsitnijih detalja.

Njihov tim profesionalaca pažljivo će saslušati vaše ideje i pretočiti ih u realnost, kako bi u potpunosti doprineli da sve izgeda bašonako kako ste zamislili. Kapacitet restorana za venčanje na otvorenom Beograd je od 150 do 400 zvanica, što ga čini idealnim za manje ili veće proslave različitog kapaciteta.

Imperium Hall restoran može se pohvaliti sjajnom uslugom koja će vam biti na raspolaganju tokom celog dana kada je u pitanju venčanje na otvorenom. Očekuje vas i pažljivo osmišljena ponuda set menija i menija na bazi švedskog stola čiji su ukusi zaista autentični. Odaberite meni po vašem ukusu, a mi vam garantujemo da je svaki meni sačinjen od isključivo svežih i najkvalitetnijih namirnica.

 

 

ORGANIZACIJA PROSLAVA NA OTVORENOM

 

 

Oranizacija proslava na otvorenom uz restoran Imperium Hall nikada nije bia jednostavnija. Spoljašnji deo restorana za venčanje na otvorenom možete preurediti po vašoj želji, uz svu prateću dekoraciju koja će učiniti vaš kutak raja zaista nezaboravnim. Uživaćete u laganom povetarcu dok izgovarate vaše sudbonosno „Da“ u ambijentu koji ostavlja bez daha. Restoran Imperium Hall nalazi se na Adi Huji, što zapravo i najviše privlači mladence da odaberu baš ovo mesto za venčanje na otvorenom.

Učinite i vi svoj dan drugačijim od ostalih i ne propustite priliku da odaberete najlepše mesto za venčanje na otvorenom gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja. Restoran Imperium Hall vas sa zadovoljstvom poziva, zato na vreme rezervšite vaš datum gde vas očekuje besprekorna organizacija proslava na otvorenom.

Sve dodatne informacije o restoranu Imperium Hall možete dobiti putem broja 069/777-552 ili im možete pisati putem mail-a  info@imperiumhall.rs.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS