Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall

Datum: 29 JAN 2022 Kategorija: vencanja

Za magične trenutke odaberite venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall koji će vam priuštiti savršen dan kao iz bajke. Ako želite besprekornu organizaciju, mi smo tu da ispunimo sve vaše želje i učinimo vaš dan nezaboravnim. Kada je najvažniji dan u pitanju, potrebno je odabrati ambijent koji poseduje sve što je neophodno za venčanje o kakvom ste maštali.

Odaberite nas i uverite se zbog čega smo toliko posebni kada je u pitanju venčanje na otvorenom. Izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru u najlepšem ambijentu koji će i vas i vaše goste ostaviti bez daha i gde će svaki trenutak biti jedinstven.

 

VENCANJE NA OTVORENOM

 

 

Venčanje na otvorenom podrazumeva nestvaran ambijent koji će biti propraćen detaljima po vašem ukusu, sitnicama koje će ga ulepšati i naravno, atmosfera koja će doprineti da ovaj trenutak bude toliko poseban. Tokom perioda kada je lepo vreme mnogi se odlučuju za venčanje na otvorenom, i to ne bilo gde, već u restoranu Imperium Hall.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je Imperium Hall toliko poseban, jeste njegova lokacija gde je venčanje na otvorenom zaista specijalna prilika. Restoran Imprium Hall nalazi se na Adi Huji, na samoj obali Dunava, što predstavlja pravu ekskluzivu i magičan pogled na reku.

Samo zamislite fotografije sa vašeg venčanja koje će vas svakodnevno podsećati na vašu čaroliju koja se dogodila ovde i pričaju pravu ljubavnu priču upotpunjenu prelepim ambijentom koji nudi restoran Impreium Hall.

Kapacitet restorana iznosi od 150 do 400 sedećih mesta, što vam pruža mogućnost organizacije manjeg i većeg venčanja. Imperium Hall pažljivo je kreirao menije za vaše venčanje na otvorenom i u ponudi možete pronaći nekoliko set menija, kao i menije na bazi švedskog stola.

U zavisnosti od vaših ukusa, odaberite onaj koji vam odgovara, a ono što vam možemo mi garantovati, jeste da ćete uživati u svakom ukusu kao i da je svaki meni sačinjen od najsvežijih namirnica.

Sve je spremno za vaš najvažniji dan u kojem ćete uživati sa vašim najdražima, a zahvaljujući besprekornoj organizaciji restorana Impreium Hall, očekujte pravu malu bajku koje ćete se uvek rado sećati.

 

 

IDEJE ZA VENCANJE NA OTVORENOM

 

 

Odabrali smo za vas i neke ideje za venčanje na otvorenom koje će dodatno ulepšati vaš dan i učiniti ga savršenim. Sa obzirom da je dekoracija ključna, u zavisnosti od vašeg ukusa, možete odabrati  „živu dekoraciju“ koja podrazumeva dekorativne biljke gde može preovladavati zelenilo, ili ipak, neko sveće određene boje koje će se uklopiti sa celokupnim ambijentom.

Svemu tome uvek možete dodati sijalice koje će zasijati kada krene da pada mrtak, što će vašu proslavu učiniti zaista magičnom. Neizostavni su i baloni, kao i drugi prateći ukrasi koji će doprineti da sve izgleda još lepše. Ne zaboravite da smo mi tu da celu organizaciju učinimo jednostavnijom, zato osmislite vaše ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u realnost. Nama je važno da se osećate ispunjeno, zbog toga pažljivo slušamo svaku vašu ideju i zamisao.

 

Mi ne pričamo bajke, mi ih priređujemo.

 

Vaš Imperium Hall.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS