Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Vencanje na otvorenom o kakvom ste oduvek maštali

Datum: 15 AUG 2022 Kategorija: vencanja

Samo zamislite venčanje na otvorenom o kakvom ste oduvek maštali, a mi ćemo vam predstaviti luskuzan i magičan restoran Imperium Hall koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe. Odaberite najlepši ambijent gde će vaša bajka biti moguća i gde će sve biti realizovano baš onako kako ste maštali. Restoran Imperium Hall je specijalna prilika da doživite dan za pamćenje i obezbedite sebi i vašim gostima trenutke u kojima ćete uživati.

Venčanje na otvorenom oduvek je bilo zaista posebno iskustvo, posebno kada odaberete prostor gde će se sve opremiti po vašem ukusu. Imajući na umu da je ovo vaš najvažniji dan, restoran Imperium Hall je tu da vam obezbedi sve do najsitnijih detalja.

 

VENCANJE NA OTVORENOM BEOGRAD

Vencanje na otvorenom Beograd u Imperium Hall biće posebno iskustvo kako za vas, tako i za sve vaše goste. Ono što osvaja mnoge mladence kada je u pitanju venčanje na otvorenom, jeste sama lokacija na Adi Huji. Očekuje vas magičan pogled na reku i venčanje na otvorenom koje će biti zaista autentično. Spoljašnji ambijent restorana Imperium Hall uređen je sa puno pažnje i kreativnosti, a uz vašu odabranu dekoraciju biće ovo ambijent kao iz bajke.

Kapacitet restorana Imperium Hall je do 400 mesta, što ga čini pogodnim i za manje i za veće proslave bilo kog tipa. Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i hedonističkih trenutaka koje ćete podeliti sa vašim dragim godima.

Očekuju vas i pažljivo kreirani set meniji i meniji na bazi švedskog stola, zato odaberite meni po vašem ukusu i prepustite se njihovim autentičnim gastronomskim ukusima. Da sve bude baš kako ste zamislili, odaberite dekoraciju i bend, a organizatori restorana Imperium Hall za venčanej na otvorenom nude vam mogućnost iznajmljivanja limuzine, kao i vatrometa, rasvetu i sve što je potrebno da vaš dan učini nezaboravnim.

 

 

IDEJE ZA VENCANJE NA OTVORENOM

Sve ideje za venčanje na otvorenom daće vam stručni tim restorana Imperium Hall, a u kombinaciji sa vašim idejama, biće ovo zaista dan za pamćenje. Priuštite sebi autentičan provod i venčanje na o tvorenom u kojem će svi uživati. Neke ideje za venčanje na otvorenom su zaista moguće, zato pustite mašti na volju i spremite se za nezaboravne trenutke. Restoran Imperium Hall je tu da vam pruži najlepše venčanje na otvorenom jer je ovo najvažniji dan u vašem životu!

Uživajte u provodu i proslavi kakvu zaslužujete i odaberite najlepše mesto za nezaboravno venčanje koje se zauvek pamti – restoran Imperium Hall. Sve informacije o restoranu Imperium Hall kao i o raspoloživosti datuma tokom cele godine možete dobiti putem broja +38169777552.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS