Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje na otvorenom kao izbor za moderne parove

Datum: 22 JUL 2023 Kategorija: vencanja

Venčanje na otvorenom kao izbor za moderne parove pruža priliku budućim mladencima da izraze svoju jedinstvenu ličnost i stil na način koji se razlikuje od tradicionalnih venčanja. Ova opcija venčanja nudi više fleksibilnosti i kreativnosti u planiranju i dekoraciji prostora. Mladenci mogu birati između različitih lokacija, kao što su prelepe bašte i terase restorana, parkovi, vinogradi ili plaže, kako bi stvorili savršenu pozornicu za svoje venčanje. Mogu eksperimentisati sa temama, bojama, stilovima dekoracije i unikatnim detaljima koji će dodatno personalizovati njihovo venčanje i učiniti ga autentičnim.

 

 

Važan faktor koji privlači moderne parove da organizuju svoje venčanje na otvorenom je lepota prirode. Otvoreni prostor pruža živopisne pejzaže i prirodno svetlo koji doprinose romantičnoj atmosferi. Prisutni mogu uživati u pogledu i panorami, prelepim zalascima sunca, zelenilu, mirisima cveća i svežem vazduhu dok mladenci izgovaraju svoje zavete. Prirodno okruženje daruje ne samo lep vizuelni utisak, već i osećaj opuštenosti i povezanosti sa prirodom i svetom oko nas.

 

 

Venčanje na otvorenom je i odlična mogućnost da se svečanost proširi na više dana, omogućavajući parovima da provedu više vremena sa svojim najbližima i da zajedno uživaju u prelepom okruženju i različitim aktivnostima. Ovo je posebno privlačno za moderne parove koji žele da kreiraju ne samo jedinstven događaj, već i nezaboravno iskustvo za sve svoje zvanice. Ovaj tip venčanja pruža mogućnost da se, pored same ceremonije i glavne proslave, organizuju različite aktivnosti i zabave tokom nekoliko dana, kao što su kokteli, piknici, sportske aktivnosti i mnoge druge.

Imajući u vidu da priroda može biti, čak i tokom toplih letnjih dana, nepredvidiva – faktor vremenskih prilika se mora uzeti u obzir prilikom planiranja venčanja na otvorenom. Važno je imati alternativni plan u slučaju lošeg vremena. Obezbeđen unutrašnji prostor ili šatori će zaštiti goste od kiše ili sunca. Takođe, treba razmotriti i praktične aspekte, poput pristupa vodi i električnoj energiji za osvetljenje i muziku. Iz tog razloga, kvalitetan restoran za svadbe, sa raskošnom baštom ili terasom i odličnom lokacijom, može biti najbolji izbor za vaše venčanje na otovrenom.

 

EKSKLUZIVAN AMBIJENT ZA VENČANJA NA OTVORENOM – IMPERIUM HALL

 

 

Ekskluzivan ambijent za venčanja na otvorenom u Beogradu nudi naš magični Imperium Hall. Kao jedan od najpoznatijih i najpopularnijih prestoničkih restorana za svadbe, predstavlja savršeno mesto u kome se moderni parovi mogu prepustiti svom maštovitom venčanju na otvorenom.

Sa prelepom lokacijom, vrhunskom uslugom i prefinjenom kuhinjom, Imperium Hall pruža sve što je potrebno za nezaboravno venčanje na otvorenom koje će ispuniti sve želje zaljubljenog para i njihovih zvanica.

 

 

Smešten u prirodnoj oazi Ade Huje, na samoj obali Dunava, sa očaravajućim pogledom na reku i spektakularnim zalascima sunca, Imperium Hall, pored raskošne svečane sale, poseduje i prelepu terasu i baštu koje su idealne za venčanja na otvorenom.

Fantastična lokacija i ekskluzivna arhitektura stvaraju čarobnu atmosferu koja će oduševiti sve prisutne. Mladenci će uživati u romantičnom okruženju dok izgovaraju svoje zavete i razmenjuju bračne zakletve, dok će gosti biti očarani prelepim ambijentom i jedinstvenom atmosferom ispunjenom toplinom i pozitivnom energijom.

 

 

Restoran Imperium Hall ima iskusne planere venčanja i profesionalno osoblje koji će se pobrinuti da svaki detalj venčanja na otvorenom bude besprekorno izveden. Pored elegantno-luksuznog prostora, uređenog u skladu sa poslednjim svetskim trendovima, restoran je opremljen i modernom tehnikom i audio-vizuelnom opremom tako da ćete uživati u odličnom ozvučenju i jedinstvenim svetlosnim efektima.

Imperium Hall je poznat i po svom sjajnom meniju koji kombinuje specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Kulinarski tim čine vrhunski profesionalci čije je umeće u pripremi kvalitetnih i ukusnih đakonija i poslastica neprevaziđeno. Pored standardnih menija koji su u ponudi, parovi se mogu odlučiti i za jelovnik prilagođen njihovim željama i zahtevima. Važno je naglasiti da se svaki obrok pažljivo priprema od najkvalitetnijih, svežih namirnica i servira sa elegancijom i stilom.

 

 

U okviru kompleksa se nalazi još i: dečija igraonica, čuvani parking, apartmani za smeštaj mladenaca i gostiju i drugi prateći sadržaji. Celokupan prostor je pokriven besplatnim WiFi internetom.

 

Za sve što želite da saznate o restoranu Imperium Hall, kao i o raspoloživosti slobodnih termina, pozovite nas na broj 069/777-552 ili nam pišite na info@imperiumhall.rs


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS