Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Venčanje na otvorenom - otvoreno srce, otvoreno nebo

Datum: 28 MAY 2023 Kategorija: vencanja

Venčanje na otvorenom se može opisati kao koncept otvoreno srce, otvoreno nebo.

Svi znamo da je venčanje poseban trenutak u životu svakog zaljubljenog para koji je odlučio da stupi u zajednički život. To je trenutak kada se dve duše spajaju i obećavaju da će deliti ostatak svog života zajedno. Iako se svaki par razlikuje u svojim željama i stilovima, sve više mladenaca se okreće ideji venčanja na otvorenom. Otvoreno srce, otvoreno nebo je moto koji opisuje svu magičnost venčanja na otvorenom, gde priroda postaje deo same ceremonije.

 

 

Venčanje na otvorenom pruža jedinstvenu mogućnost da se venčate okruženi unikatnom lepotom prirode. Od slikovitih plaza, romantičnih rečnih obala, preko salaša i seoskih domaćinstava, do zelenih vrtova i šumovitih planinskih pejzaža, opcije su beskrajne. Sve zavisi od vaših želja i vizija. Zamislite sebe kako izgovarate zavete dok sunce lagano zalazi iza horizonta ili kako plešete pod zvezdanim nebom sa voljenom osobom, najbližim prijateljima i porodicom. To su trenuci koji ostaju urezani u sećanju zauvek.

 

 

Jedna od ključnih prednosti venčanja na otvorenom je prostor i sloboda koju pruža. Otvoren prostor omogućava veći broj gostiju i fleksibilnost u organizaciji. Bez ograničenja zidova, možete kreirati prelepe ceremonijalne postavke, postaviti romantične stolove za prijem i čak imati plesni podijum pod vedrim nebom. Gosti će se osećati opušteno i slobodno, a vi ćete imati dovoljno prostora za izražavanje vaše kreativnosti, ljubavi i radosti.

 

 

Još jedna prednost koje venčanje na otvorenom pruža je mogućnost personalizacije. Možete dodati lični pečat svakom detalju - od dekoracije do hrane i pića. Cvetni aranžmani, svetleće girlande, rustični detalji ili moderni elementi - sve je moguće kako biste stvorili atmosferu koja najbolje odražava vašu ljubavnu priču. Takođe, možete se odlučiti i za posebna tematska venčanja na otvorenom, poput boho, vintage ili ekoloških venčanja, kako biste dodatno naglasili svoju jedinstvenost.

 

 

Važno je napomenuti da, kao i svako drugo, venčanje na otvorenom zahteva pažljivo planiranje i saradnju sa profesionalcima. Svakako, možete se obratiti event planerima ili koordinatorima koji imaju iskustvo u organizaciji ovakvih događaja. Oni će vam pomoći u svim fazama - od izbora lokacije i dekoracije, do koordinacije sa dobavljačima hrane, pića i muzike.

 

VENČANJE NA OTVORENOM U IMPERIUM HALL-U

 

 

Venčanje na otvorenom u Imperium Hall-u pruža mladencima jedinstvenu mogućnost da kreiraju bajkovito iskustvo za sebe, svoje voljene osobe i sve prisutne goste.

Dozvolite da naš sofisticirani restoran za svadbe i fantastični prirodni ambijent na obali reke, u kome je smešten, postanu deo vaše ljubavne priče i omoguće vam da organizujete nezaboravnu proslavu venčanja o kakvoj ste oduvek maštali.

Otvorenost srca i duše, uz otvoreno nebo i lepi, plavi Dunav kao svedoke, učiniće da vaše venčanje na otvorenom kod nas postane događaj o kome će se dugo pričati. Imperium Hall omogućava mladencima da se potpuno povežu sa prirodom, uživajući u njenim darovima dok izgovaraju zavete ljubavi.

 

 

Kombinujući prirodnu lepotu i prostor sa profesionalnom organizacijom i besprekornom uslugom, Imperium Hall i naš gostoljubivi tim iskusnog osoblja će vam obezbediti sve što je potrebno za savršeno venčanje na otvorenom.

Elegantna i luksuzna svečana sala sa velikom terasom, prostrano dvorište sa negovanim zelenim površinama i prelepi pogled čine da naš restoran za svadbe oduzima dah svojim posetiocima. Lako možemo primiti i besprekorno, domaćinski ugostiti, kako manji broj zvanica, tako i brojne goste, omogućavajući svima da se udobno smeste i uživaju u svečanosti.

 

 

Kada je reč o praktičnim aspektima, naš stručni tim planera i koordinatora venčanja pruža podršku mladencima u svakom koraku organizacije, a potom i realizacije svadbene ceromonije i proslave. Oni vode računa o svakom detalju, uključujući tehničku opremu, dekoraciju i logistiku.

Takođe, Imperium Hall nudi različite opcije menija, prilagođene ukusu i željama mladenaca i njihovih gostiju.

 

 

Pomenućemo samo još nekoliko “sitnica” koje smo obezbedili za maksimalno uživanje naših dragih mladenaca i njihovih zvanica. To su: igraonica za decu, parking, apartmani za smeštaj mladenaca i gostiju, besplatan WiFi internet i još mnogo toga.

Bez obzira na to da li ste zaljubljeni u prirodu, želite da stvorite romantično okruženje ili samo želite da uživate u magiji svog posebnog dana, venčanje na otvorenom u Imperium Hall-u je izbor koji vas neće razočarati.

Pozovite 069/777-552 i neka planiranje Vašeg venčanja počne!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS