Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Top 5 trendova za venčanja na otvorenom u 2023. godini

Datum: 20 AUG 2023 Kategorija: vencanja

Venčanje na otvorenom je poput veličanstvenog belog platna na kome parovi mogu da iscrtaju svoje snove. Predstavljamo pet najpopularnijih trendova za venčanja na otvorenom koji su obeležili 2023. godinu:

1. Održivost

Ekološka svest je jedan od vodećih trendova 2023. godine, a to se odražava i na venčanja. Mladenci sada rado biraju održive materijale za dekoraciju, koriste sezonu cveća i lokalne proizvode za hranu. Korišćenje elektronskih pozivnica i minimalističkih dekoracija takođe doprinose smanjenju ekološkog otiska.

2. Rustični šik

Rustični šik je veoma popularan stil za venčanja na otvorenom. Ovaj trend kombinuje eleganciju i jednostavnost. Naglasak je na prirodnim materijalima, kao što su drvo, lan i cveće. Dekoracije obično uključuju elemente, poput: drvenih stolova za goste, svetiljki od gvožđa, svećnjaka, svežeg cveća i biljaka.

 

 

3. Boho venčanja

Boho trend je još jedan trend koji je u 2023. godini doživeo veliku popularnost. Ovo je odlična opcija za parove koji žele opuštenu, ali stilizovanu svadbenu ceremoniju. Osećaj slobode, romantične haljine, cvetne krune, tepisi na travi, sveće i lampice stvaraju nezaboravnu atmosferu.

4. Priroda kao dekor

Umesto tradicionalnih cvetnih aranžmana i lustera parovi su se okrenuli prirodi kao glavnom izvoru dekoracije. Drveće, kamenje, voda i cveće koriste se na inovativne načine da se stvori prirodna i romantična atmosfera. Neke od ideja uključuju svadbene ceremonije ispod starog drveta, stolove pored reke ili cvećem obložene staze.

5. Manja, intimnija venčanja

Poslednji trend za venčanja na otvorenom je smanjenje broja gostiju. Umesto velikih, raskošnih svadbi, parovi se odlučuju za manja, intimnija venčanja sa ograničenim brojem gostiju. Ovo omogućava mladencima da više vremena provedu sa svakim gostom i stvara opuštenu atmosferu.

 

 

Svaka svadba je jedinstvena, baš kao i par koji je slavi. Bilo da se odlučite da pratite ove trendove ili stvorite svoj autentičan stil, najvažnije je da vaše venčanje na otvorenom odražava vašu ljubav i partnerstvo. Sa pravim planiranjem i malo kreativnosti, vaše venčanje na otvorenom može biti dan za pamćenje.

 

BAJKOVITO VENČANJE NA OTVORENOM

 

 

Zamislite da izgovarate zavete ljubavi pored moćne reke, dok vam blagi povetarac nosi melodiju prirode. Upravo to iskustvo nudi Imperium Hallvenčanje na otvorenom u bajkovitom ambijentu.

Naš restoran, smešten na obali reke, nije samo prostor za venčanja. To je mesto gde vaša ljubavna priča postaje deo veće priče - priče prirode, elegancije i romantike. Ovde, plavi Dunav nije samo reka, on je svedok vaših trenutaka, a otvoreno nebo platno vaših snova.

Imperium Hall je više od prostora – to je iskustvo. Od veličanstvene sale, prostrane terase i zelenih oaza do tima stručnjaka koji je posvećen stvaranju vašeg savršenog dana. Bilo da planirate intimnu svečanost ili veliku proslavu, mi smo spremni da vam ponudimo više od očekivanog. 

 

 

Posetite nas i doživite čaroliju koju pruža kombinacija prirode, luksuza i gostoljubivosti. Imperium Hall je mesto gde snovi postaju stvarnost, a vaše venčanje postaje legenda.

U organizaciji najvažnijeg dana vašeg života, ne prepuštajte ništa slučaju. Naša ekipa iskusnih planera venčanja stoji vam na usluzi od početka do kraja, brinući o svakoj sitnici - od tehničkih potreba, preko dekoracije, do svih logističkih izazova.

Mi želimo da se svaki par oseća posebno. Zato smo pažljivo kreirali menije koji odgovaraju različitim ukusima i preferencijama, pružajući vama i vašim gostima kulinarsko iskustvo za pamćenje. A da bi vaša proslava bila potpuna, mislili smo i na dodatne pogodnosti, poput dečije igraonice, parkinga, komfornih apartmana i besplatnog WiFi-ja.

 

 

Ako maštate o venčanju koje će vas i vaše goste ostaviti bez daha, bilo zbog očaravajuće prirode ili izvanredne atmosfere, Imperium Hall je vaša idealna destinacija.

Započnite svoju ljubavnu priču kod nas! Pozovite nas na 069/777-552 i krenite u avanturu planiranja nezaboravnog dana.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS