Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Savršeno venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall

Datum: 29 APR 2022 Kategorija: vencanja

Ukoliko zamišljate savršeno venčanje na otvorenom, u restoranu Imperium Hall očekuje vas romantičan ambijent gde možete izgovoriti sudbonosno „Da“ vašem partneru i uživati u trenutku koji se večno pamti. Za savršeno venčanje na otvorenom potrebna je dobra organizacija i pažljivo odabrani detalji koji će dodatno učiniti da ovaj dan bude zaista magičan i zapamćen po čaroliji koju ćete vi stvoriti.

Neka vaše venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall bude na visokom nivou, uz pravu dozu romantike i hedonizma u kojima ćete zajedno sa gostima uživati. Ovo je trenutak koji zaslužuje puno pažnje, zato odaberite sjajni Imperium Hall koji važi za najlepše mesto za proslave u Beogradu.

 

 

VENCANJE NA OTVORENOM BEOGRAD

 

Za romantično vencanje na otvorenom Beograd dovoljan vam je Imperium Hall koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe kada je proslava u pitanju. Komforan i luksuzan, restoran Imperium Hall priuštiće vam venčanje o kakvom ste oduvek maštali. Pored svoje neosporive lepote koja osvaja sva srca očekuje vas i besprekorna organizacija po čemu je ovaj restoran odavno poznat.

Na samoj obali reke na Adi Huji nalazi se restoran Imperium Hall koji nudi najlepše venčanje na otvorenom Beograd. Uživaćete u pogledu i najlepšem povetarcu nadomak reke koji će vas inspirisati da se prepustite pravom užitku. Restoran Imperium Hall je kapaciteta od 150 do 400 sedećih mesta, što ga čini pogodnim za veća i manja venčanja, u zavisnosti od vašeg broja gostiju.

Pored toga što Imperium Hall nudi najlepši ambijent za venčanje na otvorenom Beograd, možemo se pohvaliti i atraktivnim cenama menija koje se kreću od 35€ do 45€, u zavisnosti od vašeg gastronomskog odabira. Uživaćete u svakom zalogaju i neodoljivom ukusu jer je svako jelo pripremljeno od najkvalitetnijih i najsvežijih namirnica.

Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja u vašem danu i trenucima kojima ćete ispuniti dan i podeliti ih sa svojim dragim ljudima. Očekuje vas puno dobre energije i sjajna atmosfera koja je u restoranu Imperium Hall zagarantovana.

Ispunite vaše venčanje na otvorenom magičnim trenucima i energijom po kojoj ćete pamtiti svoj važan dan, a to je moguće samo u restoranu Imperium Hall. Prouštite sebi savršeno venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall i stvorite najlepše uspomene kojih ćete se uvek rado sećati.

Sve dodatne informacije u vezi restorana Imperium Hall možete dobiti pozivom na broj  069/777-552 ili im možete pisati putem mail-a  info@imperiumhall.rs.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS