Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Saveti za goste na venčanju - bonton, ideje za poklone i saveti za oblačenje

Datum: 30 JAN 2024 Kategorija: vencanja

Kada ste gost na venčanju, vaše prisutvo je važan deo proslave ljubavi i zajedništva mladenaca. Da biste se osigurali da vaš doprinos bude pozitivan i da ostavite dobar utisak, važno je razumeti bonton gostiju na venčanju, imati ideje za poklone i znati kako se prigodno obući. Donosimo nekoliko saveta koji će vam pomoći da budete savršen gost na svakom venčanju.

 

BONTON ZA GOSTE NA VENČANJU

 

 

1. RSVP na vreme

Jedan od najvažnijih aspekata bontona za goste na venčanju je odgovaranje na pozivnicu (RSVP) na vreme. Organizatori treba da znaju tačan broj gostiju radi planiranja sedenja i keteringa.

2. Poštujte želje mladenaca

Ako mladenci imaju posebne zahteve, kao što su venčanja bez prisustva dece ili određena tema, važno je da ih poštujete. Takođe, izbegavajte dovođenje nepozvanih gostiju ili dece, osim ako nije drugačije navedeno.

3. Budite diskretni sa fotografijama

Iako je prirodno želeti da zabeležite zabavu, poštujte pravila mladenaca o fotografisanju, posebno tokom ceremonije. Takođe, izbegavajte postavljanje fotografija na društvene mreže bez odobrenja.

4. Dolazak na vreme

Biti tačan je ključni deo bontona. Planirajte dolazak tako da imate dovoljno vremena da se smestite pre početka ceremonije.

 

IDEJE ZA POKLONE ZA VENČANJE

 

 

1. Pratite listu želja

Ako mladenci imaju listu želja, najbolje je da se držite nje. To osigurava da im poklonite nešto što zaista žele i trebaju.

2. Novčani pokloni

Novčani pokloni su često prihvatljivi i praktični, posebno ako par planira medeni mesec ili štedi za nešto posebno.

3. Personalizovani pokloni

Personalizovani pokloni, kao što su uklesana imena ili datum venčanja na predmetima, mogu biti lep način da poklon bude ličniji i posebniji.

4. Doprinos venčanju

U nekim slučajevima, ponuda da pomognete u nekom aspektu venčanja (kao što je DJ ili bend, profesionalni fotograf, limuzina ili dekoracija) može biti veoma korisna i cenjena.

 

SAVETI ZA OBLAČENJE NA VENČANJU

 

 

1. Pratite kod oblačenja

Uvek ispoštujte kod oblačenja naveden na pozivnici. Ako je navedeno ‘crno odelo’, očekuje se formalnije oblačenje, dok casual dress code dopušta malo više slobode.

2. Izbegavajte belu boju

Tradicionalno, bela boja je rezervisana za mladu. Izbegavajte nošenje bele ili vrlo svetle odeće da se ne biste takmičili sa njenim izgledom.

3. Prikladnost za sezonu i lokaciju

Oblačenje treba prilagoditi sezoni i lokaciji. Na primer, venčanja na otvorenom zahtevaju drugačiju vrstu odeće od formalnih venčanja u restoranu.

4. Udobnost i stil

Iako želite izgledati stilizovano i moderno, važno je i da se osećate udobno, posebno kada su u pitanju obuća i odeća.

Biti gost na venčanju je čast i privilegija. Poštovanjem bontona, pažljivim odabirom poklona i prigodnim oblačenjem, možete doprineti radosti i uspehu svadbene proslave. Sve ove smernice će vam pomoći da se ponašate sa stilom i elegancijom, doprinoseći da venčanje bude srećan i nezaboravan događaj za mladence.

 

IMPERIUM HALL - SAVETI ZA GOSTE NA VENČANJU

 

 

Ako ste pozvani na venčanje u prestižnom Imperium Hall-u, očekujte događaj obavijen elegancijom i stilom. Kao gost na venčanju u ovom glamuroznom restoranu, vaš doprinos atmosferi i svečanosti je od neprocenjivog značaja. Evo nekoliko posebnih saveta koji se odnose na venčanja u Imperium Hall-u:

1. Uklapanje u elegantnu atmosferu Imperium Hall-a

Restoran za svadbe Imperium Hall je poznat po svom sofisticiranom ambijentu. Kao gost, vaša odeća treba da odražava ovaj visoki nivo elegancije. Odaberite odevne kombinacije koje su elegantne i sofisticirane, kako biste se savršeno uklopili u atmosferu.

2. Fotografisanje u impresivnom okruženju

Imperium Hall nudi predivan pogled na reku Dunav i Beograd, što stvara savršenu pozadinu za fotografisanje. Međutim, poštujte želje mladenaca u vezi sa fotografisanjem i deljenjem slika na društvenim mrežama.

3. Poštovanje protokola

Budite savesni i poštujte protokole restorana, uključujući mesta za sedenje, vreme obroka i bilo kakve specifične zahteve koje restoran za svadbe može imati u vezi sa serviranjem hrane i pića.

4. Uživanje u kulinarskim delikatesima

Imperium Hall je poznat po svojoj izvanrednoj kuhinji. Pripremite se za uživanje u izuzetnim jelima koja su pažljivo pripremljena da zadovolje i najzahtevnije ukuse.

5. Učestvovanje u svečanim aktivnostima

Venčanja u Imperium Hall-u često uključuju razne aktivnosti i svečanosti. Učestvujte u ceremonijiama, plesu i drugim aktivnostima kako biste doprineli svečanoj atmosferi.

6. Prijatan boravak za goste

Za goste koji dolaze iz drugih gradova, restoran za svadbe Imperium Hall nudi mogućnost smeštaja u svojim apartmanima. Ako planirate da ostanete preko noći, unapred rezervišite smeštaj kako biste osigurali udoban boravak u luksuznom smeštaju sa pogledom na reku.

 

 

Biti gost na venčanju u Imperium Hall-u je posebno iskustvo koje zahteva poštovanje i eleganciju. Prateći ove savete, možete se osigurati da će vaše prisustvo na venčanju biti upamćeno kao doprinos jednom zaista nezaboravnom događaju. Uživajte u svakom trenutku venčanja, od izuzetne hrane i pića do spektakularnog ambijenta i toplog gostoprimstva koje Imperium Hall nudi.

Sve informacije o restoranu Impreium Hall možete dobiti pozivom na broj 069/777-552, a možete nam i pisati na info@imperiumhall.rs


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS