Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Sale za svadbe Beograd - odaberite magični restoran Imperium Hall

Datum: 25 APR 2022 Kategorija: vencanja

Sale za svadbe Beograd predstavljaju autentična mesta gde je svaka proslava savršena, zato odaberite magični restoran Imperium Hall koji će vam priuštiti i više od obične proslave. U susret vašem najlepšem danu u životu, važno je na vreme odabrati ambijent gde će vaša svadba dobiti pun potencijal kakav ste zamišljali. Postoji nekoliko razloga zbog čega mnogi biraju restoran Imperium Hall, koji već godinama unazad oduševljava mnoge mladence.

Sale za svadbe tačnije, Imperium Hall nalazi se na Adi Huji i sama lokacija čini se savršena za venčanje iz bajke. Na samoj obali reke imaćete priliku da izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru, što će uz pravu dekoraciju izgledati zaista romantično i nezaboravno.

Pored lokacije, pravu atrakciju izaziva luksuzan ambijent gde možete zamisliti sav taj glamur i hedonizam koji će vam u restoranu Imperium Hall biti na dohvat ruke. Sale za svadbe pružiće vam uvek nezaboravnu proslavu, posebno kada pričamo o Imperium Hall-u.

 

 

SALE ZA SVADBE BEOGRAD CENE


 

Ono što mnoge interesuje kada se gledaju sale za svadbe Beograd, jesu cene. Na veliko iznenađenje mnogih, sale za svadbe tačnije, Imperium Hall nudi odličan odnos cene i kvaliteta u svakom smislu. Iako veoma luksuzan i autentičan, restoran Imperium Hall ponudiće vam sjajne cene menija koji su pažljivo kreirani i izuzetno kvalitetnog ukusa su.

Cene za restoran Imperium Hall kreću se od 35€ do 45€, u zavisnosti od vsšeg odabira menija. Kapcitet restorana Imeprium Hall je od 150 do 400 mesta, što ga čini pogodnim za proslavu manjeg ili većeg kapaciteta.

Tokom lepih dana i uz dobru vrmeensku prognozu, restoran Imperium Hall nudi vam mogućnost venčanja na otvorenom uz najlepši zalazak sunca u Beogradu. Tu je i besplatan parking za sve vaše goste koji dolaze kolima na venčanje. Uz sav luksuz ovog restorana, tu je i profesionalna rasveta kao i najkvalitetnije ozvučenje za potpuni užitak i dinamičnu proslavu vaše svadbe.

Oduševiće vas Tiffany stolice koje su zaista elegantne i doprinose ambijentu i glamuru kakav ste zamišljali. Kada mladenci požele da se odmore, tu je mladenački apartman koji je takođe pažljivo dizajniran i cilju pravog hedonizma i uživanja.

Uživaćete u svakom trenutku koje donosi venčanje kao najvažniji dan u vašem životu, zato je važno da odaberete pravi ambijent gde će svaka vaša želja biti ispunjena i uvažena. Odaberite restoran Imperium Hall i uživajte u vašoj proslavi jer kada su sale za svadbe Beograd u pitanju, ovo je mesto kreirano sa ljubavlju, kako biste uživali u svakom trenutku sa vašim najdražima.

Za sve dodatne informacije o restoranu Imperium Hall možete pozvati  069/777-552 ili možete pisati na mail info@imperiumhall.rs.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS