Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Sala za venčanje kao iz bajke

Datum: 23 JUL 2022 Kategorija: vencanja

Ako vam je potrebna sala za venčanje kao iz bajke, predstavljamo vam neodoljivi Imperium Hall koji već nekoliko godina postavlja standarde kada su proslave u pitanju. Doživite nesvakidašnje trenutke sa vašim najdražima i stvorite najlepše uspomene u ambijentu koji će vas ostaviti bez daha.

Svima je jasno da mnogi mladenci žele da njihova sala za venčanje izgleda kao iz bajke i često nije jednostavno odabrati onu pravu. Mi ćemo vam u nastavku teksta dati nekoliko razloga zbog čega biste trebali da odaberete baš restoran Imperium Hall.

Daleko od gradske gužve i vreve, ušuškan nadomak reke, nalazi se čarobna sala za venčanje Imperium Hall koja izgleda zaista impozantno i autentično. Ovde je svaka proslava priča za sebe, ispunjena pozitivnom energijom i atmosferom koja se pamti.

 

SALA ZA VENCANJE BEOGRAD

 

 

Sala za venčanje Beograd Imperium Hall obezbediće vam proslavu na kakvoj do sada niste ni prisustvovali. Za sve mladence koji imaju puno obaveza, svoju organizaciju mogu prepustiti stručnom timu koji se organizacijom bavi dugi niz godina i koji će umesto vas obezbediti sve do najsitnijih detalja. Sve što ste zamislili, oni su tu da ispune u svakom trenutku.

Sala za venčanje Beograd Imperium Hall kapaciteta je do 400 zvanica, što znači da imate mogućnost organizacije i većih i manjih proslava. Ceo prostor preurediće se prema vašim potrebama kako bismo stvorili vašu malu bajku. Spoljašnji deo restorana takođe je neodoljiv i tokom letnjih dana možete izgovoriti sudbonosno „Da“ vašem partneru koje će se predhodno dekorisati u skaldu sa vašim idejama.

Za potpuni užitak tokom venčanja, sala za venčanje Imeprium Hall pažljivo je odabrala menije od kojih možete odabrati onaj pravi. Svako jelo priprema se od najkvalitetnijih namirnica koje će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.

Sala za venčanje Imperium Hall nudi vam mogućnost iznajmljivanja limuzine, benda, fotografa, dekoracije kao i svih pratećih elemenata koji će dodatno ulepšati vaš dan.  Pustite mašti na volju i priuštite sebi venčanje kao iz bajke, a to je moguće samo u restoranu Imperium Hall.

Sve informacije o restoranu Imperium Hall kao i o raspoloživosti datuma tokom cele godine možete dobiti putem broja +38169777552.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS