Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Sala za svadbe Imperium Hall - mesto za najlepše venčanje na otvorenom

Datum: 24 FEB 2022 Kategorija: vencanja

Evo nekoliko razloga zašto je sala za svadbe Imperium Hall mesto za najlepše venčanje na otvorenom. Ukoliko ste u potrazi za neodoljivim ambijentom gde će svaki trenutak biti poseban, naša luksuzna sala za svadbe Imperium Hall učiniće sve da se nezaboravno provedete sa svojim gostima. Sa svojim postojanjem od nekoliko godina, sala za svadbe Imperium Hall postala je čest odabir mladncima koji žele bajkovito venčanje na odtovrenom.

Glavni razlozi za odabir naše magične sale, jeste pre svega jedinstvena lokacija na Adi Huji, gde vas očekuje romantičan pogled na reku dok izgovarate sudbonosno „Da“ vašem partneru. Ceo spoljašnji ambijent može se preiurediti prema vašim idejama, uz specijalnu dekoraciju koja će ostaviti poseban utisak na svakog gosta.

 

SALA ZA SVADBE BEOGRAD

 


Najlepša sala za svadbe Beograd definitivno je Imperium Hall po mnogim kritičarima, jer pored lokacije nudi i besprekornu organizaciju koja će vas oduševiti. Sala za svadbe Beograd Imperium Hall poseduje tim stručnjaka koji će obezbediti sve što vam je potrebno za vaš najvažniji dan. Odaberite sve po vašem ukusu do najsitnijih detalja, a oni će se potruditi da sve bude savršeno pripremljeno. Neki trenuci zaslužuju poseban ambijent, a to je upravo vaše venčanje koje će u restoranu Imperium Hall biti zaista magično i nezaboravno.

Sa svojim kapacitetom od 150 do 400 sedećih mesta, pruža vam mogućnost organizacije malih i velikih proslava. Luksuz i elegancija glavne su odlike sale za svadbe Imperium Hall, koji će posebno doći do izražaja kada odaberete i dekoraciju.

Sala za svadbe Beograd Imperium Hall pažljivo je kreirao nekoliko menija od kojih možete odabrati onaj pravi u kojem ćete uživati sa vašim gostima, i svaki meni priprema se od najkvalitetnijih i najsvežijih namirnica. Svaki zalogaj budi sva čula, u šta ćete se i sami uveriti.

 


Naš cilj je da i vi i vaši gosti uživate u svakom trenutku provedenom kod nas. Želimo da vam udovoljimo u svakom smislu i priuštimo vam nezaboravan dan koji se zauvek pamti jer, vađe zadovoljstvo je naš najveći uspeh. Sve što ste zamislili, kod nas je moguće. Restoran Imperium Hall je tu da vam priušti aobru atmosferu i najlepši ambijent kada je vaš specijalan dan u pitanju.

Budite drugačiji od drugih – vaša sala za svadbe Imperium Hall.

 

Pozovite nas i zakažite svoj datum za svadbu iz snova već danas putem broja  069/777-552 ili nam pišite putem mail adrese info@imperiumhall.rs.

 


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS