Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Sala za svadbe i dekoracija - trendovi u 2023

Datum: 1 MAY 2023 Kategorija: vencanja

Sala za svadbe i dekoracija su među ključnim elementima svakog venčanja, a kakvi će biti trendovi u 2023 kada su svadbene dekoracije u pitanju? Svetski priznati event planeri i dizajneri se slažu da će sledeći stilovi dominirati i biti najzastupljeniji u godini pred nama.

Svetle i pastelne boje

Pastelne boje su postale veoma popularne u svetu venčanja, a u 2023. godini očekuje se da će nastaviti da dominiraju u salama za svadbe. Ove boje stvaraju romantičnu atmosferu i idealne su za prolećna i letnja venčanja. Kombinacija pastelnih boja sa belom i srebrnom bojom čini da sala za svadbe dobije elegantan i sofisticiran ton. Nekoliko jarko obojenih detalja mogu istaći određene segmente vaše dekoracije.

 

 

Rustični izgled

Rustični izgled je trend koji se zadržao godinama, a očekuje se da će biti popularan i u 2023. godini. Ovaj stil se najčešće koristi za venčanja koja se održavaju na otvorenom ili kada je sama sala za svadbe već projektovana u ovom stlu. Rustični stil podrazumeva drvene elemente, poput drvenih stolova i stolica, cvetne aranžmane od divljeg cveća, kao i prirodne materijale poput kamena i drveta.

Minimalistički stil

Minimalistički stil je trend koji se sve više primenjuje u poslednjih nekoliko godina za dekoraciju sala za svadbe, a u 2023. godini će biti među najpopularnijima. Ovaj stil podrazumeva jednostavnost i čistoću dizajna, sa malo ili bez dekoracija. Minimalistički stil najbolji efekat daje u modernim salama za svadbe, gde jednostavnost može da naglasi lepotu prostora.

 

 

Tematske dekoracije

Tematska venčanja izuzetno su moderna i popularna. Dekoracije tematskih venčanja se mogu prilagoditi željama mladenaca i uključivati razne elemente, poput boja, cvetnih aranžmana, balona, najrazličitijih ukrasnih predmeta i hrane. Neke od popularnih tema u 2023. godini su: vinska tema, filmska tema, zimska tema i mnoge druge.

Digitalna tehnologija

Digitalna tehnologija se u svrhu dekoracija sala za svadbe koristi za projektovanje svetlosnih i vizuelnih efekata na zidovima i plafonima, za projektovanje animacija i video sadržaja, kao i za live streaming venčanja za goste koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju proslavi venčanja.

 

SALA ZA SVADBE BEOGRAD

 

 

Najlepša i najtraženija sala za svadbe Beograd, prelepi Imperium Hall dizajnirana je i uređena tako da se u njoj mogu primeniti i savršeno uklopiti svi gore pomenuti stilovi dekoracija.

Naime, prostrana i sofisticirana svečana sala ima zidove u staklu, a u enterijeru dominira bela boja, koja se fantastično može uklopiti sa pastelnim, ali i jarkim bojama dekoracija i cvetnih aranžmana. Ukoliko, pak, želite minimalistički stil, sama sala za svadbe Imperium Hall ima taj svedeni, moderni ton, koji će ostaviti utisak jednostavnosti i prefinjenosti.

 

 

Kada su u pitanju tematska venčanja, jasno je da ova elegantno-svedena osnova enterijera Imperium Hall-a daje mogućnost dekorisanja u skladu sa najrazliičitijim tematskim zamislima, od bajkovito luksuznih i raskošnih, preko filmski romantičnih, akcionih do onih inspirisanih Diznijevim junacima… Mogućnosti su bezgranične, granica je samo vaša mašta.

Naša sala za svadbe je opremljena i najmodernijim sistemom profesionalne LED rasvete, tako da možete eksperimentisati i sa svetlosnim efektima i digitalnim dekoracijama.

 

 

Imperium Hall nije najtraženija sala za svadbe samo zbog svog prelepog unutrašnjeg prostora, vrhunske ponude i besprekorne usluge, već i zbog fantastičnog prostora za organizaciju venčanja na otvorenom. Eto prilike i da se poigrate sa prirodnim ili rustičnim stilom i dekoracijom. Naravno, svadbena dekoracija venčanja na otvorenom, može biti osmišljena i u svim drugim stilovima u skladu sa željama mladenaca.

Pozovite 069/777-552 i neka planiranje Vašeg autentičnog venčanja počne!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS