Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Romantično venčanje na otvorenom koje se pamti

Datum: 30 MAY 2022 Kategorija: vencanja

Doživite romantično venčanje na otvorenom koje se pamti u restoranu Imperium Hall i uživajte u svom specijalnom danu koje ćete zauvek pamtiti. Ovako važan povod zaslužuje autentičan ambijent kojim ćete i vi i vaši gosti biti oduševljeni. Restoran Imperium Hall je mesto gde se proslavljaju najvažniji trenuci u našem životu zato ne propustite priliku za romantično venčanje na otvorenom baš u ovom restoranu.

U restoranu Imperium Hall pronaći ćete sve što vam je potrebno za vaše venčanje, posebno ukoliko maštate o glamuroznoj proslavi gde će vaše venčanje na otvorenom biti u punom sjaju. Kada dođe lepo vreme svi prilikom organizacije proslave zamišljaju romantično venčanje na otvorenom i to u nesvakidašnjem ambijentu koje će ostaviti bez daha, zbog čega mnogi biraju restoran Imperium Hall jer, pored luksuznog ambijenta, ponudiće vam i neodoljiv pogled na reku.

 

VENCANJE NA OTVORENOM

 

 

Venčanje na otvorenom zahteva prostor koji ćete moći da dekorišete po svojoj želji i učinite ga savršenim i gde ćete moći da doživite prelepe trenutke koje ćete podeliti sa vašim najdražima. Sigurni smo da će restoran Imperium Hall ispuniti sve kriterijume za vaše venčanje na otvorenom kao i da će vaša proslava biti baš onakva kakvu ste je oduvek zamišljali.

Kapacitet restorana Imperium Hall je od  150 do 400 sedećih mesta, što ga čini pogodnim za sve vrste proslava manjeg ili većeg broja zvanica. Ceo restoran je pažljivo dekorisan kako bi doprineo celokupnom utisku i kako bi izgledao luksuzno i elegantno za svaku priliku.

Restoran Imperium Hall za vaše venčanje na otvorenom nudi vam i stručan tim koji će organizovati sve do najsitnijih detalja umesto vas. Recite svoej želje i zamisli, a oni će sve vaše ideje pretočiti u realnost. Mladenci često nemaju puno vremena da organizuju kompletno venčanje, zato je njihov tim organizatora tu da vam se nađe u svakom trenutku. Odaberite dekoraciju, meni i bend, oni će se pobrinuti da sve bude na vreme spremno.

Restoran Imperium Hall kreirao je svoje menije koji su u ponudi i ono što je važno naglasiti, jeste da se svi meniji pripremanju od najsvežijih namirnica vrhunskih proizvođača. Svaki ukus biće pravo uživanje i zadovoljstvo koje se pamti.

Ovo su neki od glavnih razloga zašto je restoran Imperium Hall idealan za romantično venčanje na otvorenom koje se pamti. Ne propustite priliku da doživite svoju proslavu koja će se zauvek pamtiti i prepričavati, što i jeste najvažnije kada je ovako specijalan dan u pitanju.

Sve dodatne informacije u vezi restorana Imperium Hall možete dobiti putem broja  069/777-552 ili im pišite putem e-mail adrese info@imperiumhall.rs.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS