Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Restorani za svadbe - šta obući ako ste gost na venčanju

Datum: 30 OCT 2023 Kategorija: vencanja

Restorani za svadbe - šta obući ako ste gost na venčanju – ptanje je i dilema koja muči mnoge od nas kada dobijemo pozivnicu da prisustvujemo ovom svečanom činu.


Venčanje je događaj koji ima posebno mesto u srcima svih nas. Biti gost na svadbi je posebna čast i prilika da se proslavi ljubav mladenaca Uz sve pripreme, očekivanja i uzbuđenje koje prethode ovom svečanom trenutku, dolazi i neizbežno pitanje - šta obući? Ako ste pozvani kao gost na venčanje u restoranu, izbor odgovarajuće odevne kombinacije može biti pravi izazov.

Dok želite da izgledate najbolje što možete, važno je zapamtiti da je fokus dana na mladencima. Vaš cilj kao gosta je da se uklopite u svečanost i da svojim prisustvom doprinesete atmosferi. Uz malo planiranja i razmišljanja, možete pronaći savršenu odevnu kombinaciju koja će vam omogućiti da se osećate i izgledate sjajno na ovom posebnom događaju.

 

 

1. Informišite se o dress code-u

Pre nego što počnete sa razmatranjem odevnih kombinacija, informišite se da li mladenci imaju određeni dress code. Nekada je to klasično formalno odevanje, ali moguće je i da mladenci žele tematsku svadbu gde se očekuje da se gosti oblače u skladu sa određenom temom.

2. Elegantno, ali udobno

Restorani za svadbe su često mesta gde se provodi dosta vremena sedeći, ali i plešući. Zato je važno da se osećate udobno u onome što nosite. Ako birate haljinu, neka ona bude takva da možete slobodno disati. Cipele, posebno za dame, treba da budu udobne za ples, pa razmislite o rezervnom paru baletanki ili niskih cipela za kasnije sate.

3. Ne preterujte sa dekolteom i šljokicama

Imajte na umu da restorani za svadbe nisu noćni klubovi, niti su venčanja dešavanja poput večernjih izlazaka. Venčanja su svečani događaji i pristojnost je ključna. Izaberite odevnu kombinaciju koja nije previše otkrivajuća. Takođe, iako svi volimo da zasijamo, previše šljokica ili previše upadljiv nakit može odvući pažnju sa mladenaca.

4. Muškarci - klasično je uvek dobar izbor

Klasično odelo, košulja i kravata su uvek siguran izbor. Ako želite dodati malo ličnog pečata, to možete postići kroz detalje poput leptir mašne, upadljivih čarapa ili nekog drugog posebnog detalja.

 

 

5. Boje su bitne

Izbegavajte belu boju, jer je to boja rezervisana za mladu. Umesto toga, opredelite se za pastelne boje, neutralne nijanse ili tamnije boje, zavisno od doba dana i godišnjeg doba kada se svadba održava.

6. Uzimanje u obzir godišnjeg doba

Letnje svadbe često dozvoljavaju lagane materijale i svetlije boje, dok su zimske svadbe idealne za teže materijale, poput vune, i tamnije tonove. Takođe, uzmite u obzir i lokaciju restorana za svadbe, kao i podatak da li će deo svadbe biti održan napolju i u skladu sa time prilagodite svoju odevnu kombinaciju.

 

 

7. Aksesoari kao finalni dodir

Nakit, šeširi, torbice i drugi modni dodaci mogu potpuno transformisati vašu odevnu kombinaciju. Međutim, vodite računa da ne preterate. Aksesoari treba da upotpune vaš izgled, a ne da ga preplave.

 

IMPERIUM HALL - RESTORAN ZA SVADBE KOJI ODUZIMA DAH

 

 

Kada tražite savršeno mesto za najvažniji dan u svom životu, želite da bude nešto posebno, nešto što će ostati urezano u sećanju svih prisutnih. Imperium Hall nije samo restoran za svadbe - to je mesto gde snovi postaju stvarnost.

U srcu Beograda, gde se urbanost sreće sa prirodnim lepotama reke Dunav, Imperium Hall stoji kao simbol ljubavi, elegancije i nezaboravnih trenutaka. Ako želite venčanje koje oduzima dah, ne tražite dalje. restoran za svadbe Imperium Hall je pravi izbor za vas.

Zamislite trenutak kada kažete sudbonosno ‘da’ uz pozadinu blistave vode Dunava i svetala Beograda u daljini. Lokacija Imperium Hall-a nudi romantičnu i svečanu atmosferu koja je teško nadmašiva. Položaj uz reku daje poseban pečat svakom venčanju, čineći ga istinskim spektaklom za oči i srce.

 

 

Sam prostor Imperium Hall-a je remek-delo dizajna. Klasična elegancija uklopljena je sa modernim elementima, stvarajući ambijent koji je u isto vreme sofisticiran i topao. Velike staklene površine omogućavaju da se prirodna svetlost prepliće sa unutrašnjim osvetljenjem, čineći prostor svečane sale svetlim i prozračnim.

Jedna od glavnih karakteristika Imperium Hall-a je njegova izuzetna kuhinja. Meni je pažljivo kreiran da zadovolji i najizbirljivije nepce. Od tradicionalnih srpskih jela do internacionalnih specijaliteta, svako jelo je pripremljeno sa strašću i profesionalizmom. Kuharski tim restorana je posvećen stvaranju gastronomskih remek-dela koja će goste ostaviti bez daha.

Usluga je ono što čini razliku između dobrog i izvanrednog restorana za svadbe. Tim Imperium Hall-a se ističe svojom posvećenošću, pažnjom prema detaljima i težnjom da svaka svadba bude savršena. Od planera venčanja, preko osoblja u restoranu, do tehničke podrške - svi rade sinhronizovano kako bi vaš dan bio bez greške.

 

 

Imperium Hall nudi i brojne dodatne pogodnosti, kao što su: igraonica za decu, parking, apartmani za smeštaj mladenaca i gostiju, besplatan WiFi internet i još mnogo toga.

 

Zadovoljni osmesi, pohvale i preporuke govore više od hiljadu reči.

Izaberite Imperium Hall i uverite se zašto smo najbolji!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS