Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Restoran za svadbe tokom zime - neodoljivi Imperium Hall

Datum: 4 JAN 2023 Kategorija: vencanja

Najlepši restoran za svadbe tokom zime je, bez imalo sumnje, neodoljivi Imperium Hall. Ukoliko mislite da su letnja venčanja romantičnija ili praktičnija za organizaciju, uveravamo vas da grešite. Pomislite samo koliko bajkovitih i romantičnih zimskih, novogodišnjih i božićnih asocijacija se mogu iskoristiti za organizaciju nezaboravnog venčanja.

Magična čarolija zimskog venčanja može biti dočarana uz maštovitu dekoraciju prostora i stolova u kojoj će dominirati: pahulje, sneg, ledene dekoracije, sanke, irvasi, zlatni i crveni detalji, grančice jele, šišarke, novogodišnje kugle, sveće, lampice itd.

Mladenačka torta je još jedan od načina da vaša proslava venčanja ostane upamćena kao autentična i sasvim posebna. Za zimsko venčanje predlažemo da izaberete višespratnu, elegantnu tortu bele boje na kojoj će poseban akcenat biti stavljen na sofisticirano dizajnirane praznične ukrase i detalje.

 

Obzirom da se restoran za svadbe Imperium Hall nalazi na obali Dunava i ima prostranu baštu, ukoliko ima snega, mogućnosti da pustite mašti na volju i učinite da vaša svadbena proslava bude istinska zimska bajka su neograničene. Zamislite samo koliko će biti nesvakidašnje i jedinstvene vaše mladenačke fotografije, napravljene u zimskom, idiličnom prirodnom ambijentu Ade Huje.

Imperium Hall je savršen restoran za svadbe tokom zime i zbog toga što u njemu romantike i čarolije ne nedostaje ni u samoj svečanoj sali. Zidovi od stakla omogućavaju da zvanice uživaju u fascinantnom pogledu tokom čitave proslave. Dominacije bele boje luksuznog enterijera savršeno se uklapa u najrazličitije dekoracije koje možete zamisliti.

Bajkovitoj zimskoj atmosferi doprinose i veliki rustični lusteri, unikatni svećnjaci, ali i moderna led svetla, dim, prskalice i drugi specijalni efekti. Odlično ozvučenje, najmodernija klimatizacija, grejanje i ventilacija, garantuju prijatan boravak u prostoru u svakom trenutku i tokom svakog godišnjeg doba.

 

RESTORAN ZA SVADBE BEOGRAD
 

 

Najpopularniji i najtraženiji restoran za svadbe Beograd – neodoljivi Imperium Hall, kapaciteta od 150 do 500 zvanica, podjedanko je pogodan, kako za manje, tako i za proslave sa većim brojem gostiju jer je njegov multifunkcionalni prostor prilagodljiv različitom broju gostiju.

Restoran za svadbe Imperium Hall poznat je po fantastičnoj kuhinji i odličnim menijima za proslave. U ponudi su 3 glavna menija (Gold, Platinum i Diamond). Ukoliko mladenci to požele, moguće su izmene ili dopune osnovnih menija hrane i pića. Kako bi se mladenci unapred uverili u kvalitet ponude i lakše izabrali željeni meni, restoran za svadbe Imperium Hall im omogućava besplatnu degustaciju jela pre donošenja konačne odluke.

Pomenućemo i nekolicinu od mnoštva dodatnih benefita koji budućim supružnicima i njihovim zvanicama stoje na raspolaganju: besprekorna usluga, ljubazno i profesionalno osoblje, obezbeđen parking, besplatan WiFi, dečija igraonica, apartmani za smeštaj mladenaca i gostiju itd.

Pozovite 069/777-552 i neka planiranje vašeg bajkovitog zimskog venčanja počne!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS