Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Proslavite svoje vencanje na otvorenom u bajkovitom ambijentu

Datum: 28 MAY 2022 Kategorija: vencanja

Proslavite svoje venčanje na otvorenom u bajkovitom ambijentu restorana Imperium Hall koji će vam priuštiti nezaboravno slavlje. U susret vašem najlepšem danu u životu potrebno je odabrati restoran koji će zadovoljiti naše potrebe, zato vam predstavljamo naš restoran Imperium Hall gde će vaše venčanje na otvorenom izgledati kao iz bajke.

Ukoliko je datum vašeg venčanja u periodu proleća ili leta, pa čak i tokom jeseni, venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall je definitivno nešto posebno i zaista romantično. Priuštite sebi nezaboravne trenutke u ambijentu koji odiše elegancijom, luksuzom i sifisticiranim stilom.

 

VENCANJE NA OTVORENOM

 

Vencanje na otvorenom predstavlja poseban trenutak u našem životu, i takav trenutak zaslužuje autentičan ambijent, pažljivo kreiranu dekoraciju uz prateće sitnice koje će prostor za vaše venčanje učiniti magičnim. Bilo da planirate manje ili veće venčanje na otvorenom, restoran Imperium Hall je kapaciteta od 150 do 400 sedećih mesta, što čini prostor idealnim za sve vrste proslava.

Unutrašnji deo restorana pažljivo je kreiran kako bi se sve uklopilo i izgledalo zadivljujuće za svakog posetioca. Uz vašu odabranu dekoraciju, ceo ambijent izgledaće neodoljivo i romantično. Venčanje na otvorenom je jedisntvena prilika da izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru i priuštite sebi nestvarno lepe trenutke uz vaše najdraže.

Očekuje vas besprekorna organizacija i odlična usluga koja će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. Restoran Imperium Hall kreirao je nekoliko menija od kojih možete odabrati najbolji i uživati u svežini ukusa koji su s’ ljubavlju pripremljeni.

 

 

IDEJE ZA VENCANJE NA OTVORENOM

 

Ukoliko zafali kreativnosti, tu je njihov stručan tim koji će vam dati najbolje ideje za venčanje na otvorenom kako bi vaš specijalan dan izgledao savršeno i jedinstveno. Oni će vam ponuditi neke ideje za venčanje na otvorenom, a vi možete odabrati najbolju i istu tu ideju pretočiti u realnost i dati vašem venčanju autentičan izgled. Neke sitnice i ideje za venčanje na otvorenom možete pogledati na internetu ili se raspitati kako biste napravili najbolje kreacije za vaš dan.

Toliko je načina da ulepšate vaš dan i ispunite trenutke prijatnim momentima kao i fotografijama koje će vas uvek podsećati na vaše venčanje u restoranu Imperium Hall. Odaberite najbolje za sebe i učinite vaše venčanje neodoljivim uz najlepši restoran na Adi Huji koji sve goste ostavlja bez daha – restoean Imperium Hall.

Sve informacije o restoranu Imperium Hall kao i o raspoloživosti datuma možete saznati pozivom na broj 069/777-552.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS