Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Najlepša majska venčanja u Imperium Hall-u

Datum: 30 APR 2023 Kategorija: vencanja

Poznato je da se najlepša majska venčanja tradicionalno organizuju u Imperium Hall-u i zato su izuzetno popularna, a termini rezervisani mesecima unapred.

Maj mesec je idealan za venčanja, a Imperium Hall je jedna od najlepših sala za svadbe u Srbiji koja nudi savršen ambijent za prelepa majska venčanja. Smeštena u bajkovitom prirodnom ambijentu Ade Huje, nedaleko od centra Beograda, naša luksuzna sala za svadbe svojim raskošnim enterijerom, veličinom i prefinjenošću, nudi idealan prostor za sve vrste proslava, uključujući i venčanja.

 

 

S obzirom na to da Imperium Hall poseduje i prelepu terasu i baštu, a nalazi se i na obali romantičnog Dunava, čim krenu topliji dani, kod nas možete prirediti i najmaštovitija venčanja na otvorenom. A ima li boljeg trenutka za otvaranje sezone venčanja na otvorenom od meseca maja?

U maju je vreme toplo, priroda se preobražava, zelena vegetacija buja, a najlepše boje procvalog prolećnog cveća se mogu videti suda oko nas. Ovakav ambijent kreira opuštenu, pozitivnu atmosferu i budi najlepše emocije u ljudima. Maj nas inspiriše da budemo puni entuzijazma, veseli, razdragani i da slavimo ljubav. Zato su majski dani idealni da se zaljubljeni parovi zavetuju jedno drugom i ovekoveče svoju ljubav.

 

 

Svako venčanje je jedna nova bajka, nova priča. Pravilno odabrana sala za svadbe, uz dobru organizaciju, kreativnost i realizicaju vaših želja, učiniće da vaše majsko venčanje bude autentično i nezaboravno iskustvo koje će i vama i vašim gostima ostati zauvek u sećanju.

I da ne zaboravimo, da bi ambijent bio u potpunosti očaravajuć, sala za svadbe se mora profesionalno dekorisati u skladu sa temom venčanja, ali i periodom održavanja proslave. Za dekoraciju majskih svadbi preporučuju se mint, roze, lavanda i žuta boja i korišćenje cveća poput ruža, lala, frezija i hrizantema. Podsećamo vas da bi i pozivnice trebalo da budu u skladu sa temom i bojama venčanja, kako bi celokupan utisak bio potpun.

 

SALA ZA SVADBE IMPERIUM HALL

 

 

Sala za svadbe Imperium Hall može da primi od 150 do 400 gostiju. Dizajnirana je po najvišim evropskim standardima, opremljena elegantnim enterijerom, kao i najsavremenijom rasvetom, ozvučenjem i ostalom neophodnom tehnikom.

Koliko su magična venčanja u Imperum Hall-u, pokušaćemo da dočaramo kroz nekoliko primera svadbenih proslava koje su se u njoj održale tokom toplih prolećnih dana.

Zamislite najpre venčanje koje je svojom elegancijom i raskoši oduševilo sve prisutne zvanice. Svečana sala za svadbe bila je dekorisana u pastelnim tonovima, sa prekrasnim cvetnim aranžmanima, kristalnim lusterima i Tiffany stolicama. Prostoriju, okupanu sunčevom svetlosti koja je dopirala kroz zidove od stakla, ispunjavali su opojni mirisi svežeg cveća, dok su se u pozadini čuli najlepši ljubavni stihovi koji su pratili prvi zajednički ples mladenaca.

Imperium Hall je idealan i za organizaciju svadbene proslave u večernjim satima. Zamislite romantičnu atmosferu, treperenje svetlosti sveća smeštenih u fantastičnim unikatnim svećnjacima i odsjaj vode koji dopire kroz stakla. Baloni i elegantni cvetni aranžmani jarkih boja darovali su savršen kontrast sa belinom enterijera i učinili da sala za svadbe izgleda prefinjeno i moćno.

 

 

Pomenućemo još i venčanja održana na otvorenom. Zamislite svadbenu ceremoniju na obali Dunava, u ambijentu ispunjenom raskošnim zelenilom i najlepšim cvetnim dekoracijama. Venčanja na otvorenom kod nas su organizovana u dnevnim časovima, kao i u smiraj dana, dok je sunce odlazilo na počinak i nestajalo u telasima reke.

Kao što vidite, sala za svadbe Imperium Hall pruža nebrojene mogućnosti. Na vama je samo da osmislite vaše venčanje iz snova, pozovete nas da se dogovorimo, rezervišemo termin i zajedno krenemo u planiranje i realizaciju vašeg najvažnijeg i najlepšeg dana.

Pozovite 069 777 552 i izgovorite i Vi najbitnije DA u Imperium Hall-u!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS