Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Kako odabrati lokaciju za venčanje na otvorenom

Datum: 1 OCT 2023 Kategorija: vencanja

Venčanje na otvorenom je san mnogih parova. Privlačnost prirodnog ambijenta, otvorenog neba i opuštene atmosfere, kao i mogućnost da svečani momenat zajedničkog života počine u harmoniji s prirodom, čini ga izuzetno poželjnim izborom.

Ponekad, najlepše stvari su baš onakve kakve ih nam je priroda podarila i odluka da svoje DA izgovorite pod vedrim nebom može biti jedna od najboljih odluka u vašem životu. Da bi taj trenutak bio zaista poseban, važno je odabrati pravu lokaciju. Odabir idealne lokacije za venčanje na otvorenom je jednako važan kao i odluka o samom venčanju na otvorenom.

Evo nekoliko osnovnih saveta koji će vas voditi kroz ovaj proces:

 

 

Zamislite vaš dan: Počnite maštanjem o tome kako želite da vaš dan venčanja izgleda. Sanjate li o zalasku sunca na plaži, seoskoj šumskoj sceni, cvetnoj bašti ili impresivnom vrhu planine? Vaša vizija će usmeriti vaše izbore.

Razmotrite da li želite da vaše venčanje na otvorenom ima određenu temu. Lokacija koju odaberete može biti u skladu sa tom temom, bilo da je to rustični ambijent vinograda, romantika plaže ili elegancija dvorca na obali reke.

Pristupačnost: Vodite računa o pristupačnosti lokacije. Ako imate goste koji dolaze iz različitih krajeva, potrudite se da odaberete mesto koje je relativno lako dostupno.

Iako zabačeno mesto može izgledati čarobno, razmislite o praktičnosti dolaska do tamo. Da li stariji gosti i pružaoci usluga mogu lako doći? Da li postoji parking u blizini? Privlače vas egzotične detinacije? Da li vaše zvanice mogu priuštiti dolazak na vašu svadbenu proslavu tamo? U svakoj od ovih varijanti, poželjno je da osigurate da mesto nije previše udaljeno, osim ako ne planirate da gostima vi obezbedite prevoz.

 

 

Kapacitet: Obratite pažnju na kapacitet lokacije. Da li može da primi broj gostiju koji planirate da pozovete? Ako planirate veliko venčanje na otvorenom, proverite da li željena lokacija omogućava da se vaše zvanice smeste komforno i da se tokom cele proslave osećaju prijatno i udobno.

Vremenski uslovi: Jedan od najvažnijih faktora kod venčanja na otvorenom su vremenski uslovi. Uzmite u obzir da vreme može biti nepredvidivo. Istražite tipične vremenske uslove za vašu izabranu lokaciju tokom meseca vašeg venčanja. Neka mesta mogu biti hladnija, vetrovita ili kišovita, čak i tokom letnjih meseci. Uvek je dobra ideja imati rezervni plan ili obezbediti neophodne potrepštine, poput kišobrana, suncobrana ili ventilacionih uređaja.

Dozvole i propisi: Neke lokacije na otvorenom, posebno javne, mogu zahtevati dozvole. Upoznajte se sa propisima, ograničenjima i svim eventualnim povezanim troškovima.

 

 

Privatnost: Razmislite o tome koliko je privatno vaše izabrano mesto za venčanje na otvorenom, posebno ako je to neko javno mesto. Pretpostavljamo da ne biste želeli da stranci upadaju na vaše venčanje ili da ga slučajni prolaznici posmatraju izdaleka.

Nivo buke: Idealno bi bilo da odaberete tiho i mirno okruženje. Imajte na umu blizinu auto-puteva, aerodroma ili bilo kojih bučnih područja. Sigurni smo da ne želite da nepoželjni zvuci prekidaju vaše zavete.

Prirodna lepota i dekoracija: Jedna od značajnih prednosti venčanja na otvorenom je prirodna dekoracija. Izaberite mesto koje zahteva minimalnu dekoraciju zbog svoje autentične lepote. Razmotrite lokacije sa lepim pogledom, prirodnim cvetovima ili impresivnim pejzažima.

 

 

Ketering i oprema: Proučite mogućnosti keteringa i neophodne opreme koje lokacija nudi. Neke lokacije nude pakete koji uključuju sve što vam je potrebno za venčanje, dok će vam za druge biti potrebno da samostalno organizujete dodatne usluge.

Prostorije: Za razliku od zatvorenih mesta, mnoge lokacije na otvorenom možda neće imati toalete, električnu energiju ili kuhinju. Možda će vam trebati najam kvalitetnih prenosivih toaleta ili generatora. Proverite dostupnost ovih ključnih sadržaja ili mogućnost njihovog donošenja na mesto ceremonije.

Smeštaj: Ukoliko očekujete goste iz drugih gradova, razmislite o udaljenosti vaše lokacije venčanja od hotela ili drugih smeštaja. Zgodno je ako gosti ne moraju daleko putovati nakon proslave.

Budžet: Poslednje, ali ne najmanje važno, imajte na umu svoj budžet. Neke lokacije na otvorenom mogu izgledati besplatno, poput plaže ili javnog parka, ali kada dodate troškove dozvola, najma i drugih sadržaja, moglo bi vas koštati više od tradicionalnog mesta.

 

VENČANJE NA OTVORENOM U IMPERIUM HALL-u

 

 

Kada pomislite na idilično venčanje na otvorenom, sa spektakularnim pogledom, sofisticiranim ambijentom i izuzetnom uslugom, Imperium Hall u Beogradu će se izdvojiti kao vodeći izbor. Ovaj ekskluzivni kutak, poznat po svojoj tradiciji i kvalitetu, postao je omiljeno mesto za parove koji teže savršenstvu.

U samom srcu Ade Huje, sa panoramskim pogledom na Dunav, ovaj restoran za svadbe je istinsko čudo. Zamislite izgovaranje vaših bračnih zaveta uz nezaboravne zalaske sunca, dok svečane lampe osvetljavaju vaš put ka novom početku. Uz dodatak svečane sale, terasa i bašta Imperium Hall-a čine svaki trenutak neponovljivim.

Ono što Imperium Hall čini posebnim nije samo njegova besprekorna lokacija, već i pažnja koja se posvećuje svakom detalju. Od najnovije audio-vizuelne opreme do modernog dizajna koji prati svetske trendove, sve je tu da dodatno uveliča vaš najvažniji dan.

 

 

Kulinarski tim, koji sa strašću spaja domaće i internacionalne specijalitete, svakom jelu daruje dodir autentičnosti, neponovljivog ukusa i elegantne dekoracije.

Ukoliko ste par koji ceni personalizaciju, Imperium Hall je otvoren za prilagođavanje menija prema vašim željama. I da ne zaboravimo – kod nas svaki obrok dolazi sa garancijom kvaliteta, sveže pripremljen od najfinijih sastojaka i prezentovan sa stilom.

Dodatne pogodnosti uključuju dečiju igraonicu, što olakšava boravak gostima sa porodicom, siguran parking, apartmane mladence i goste i, naravno, besplatan WiFi širom kompleksa.

 

Srećno planiranje i neka vaše venčanje bude sve što ste sanjali!

Vaš Imperium Hall

069/777-552


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS