Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Imperium Hall za vaše venčanje iz snova

Datum: 28 MAR 2022 Kategorija: vencanja

Odaberite restoran Imperium Hall za vaše venčanje iz snova i uživajte u svom danu baš onako kako ste ga zamišljali. Prilikom organizacije venčanja, ono što prvo biramo jeste prostor u kojem će se proslava organizovati, zato je važno da to bude idealno mesto gde ćete provesti svoj dan sa vašim najdražima.

Mi smo tu da Vaš dan učinimo nezaboravnim i priuštimo vam trenutke za pamćenje. Ukoliko želite bajkovit ambijent koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, to je restoran Imperium hall koji važi za jedan od najlepših prostora u Beogradu. Zbog svoje lokacije i ambijenta, naš restoran je najčešći odabir za venčanje kakvo oduvek priželjkujete.

 

SALA ZA VENČANJE IMPERIUM HALL
 

 

Sala za venčanje Imperium Hall poseduje sve što vam je potrebno za vaš poseban dan. Ono što će vas prvo oduševiti, jeste lokacija restorana koji se nalazi na Adi Huji i pruža neverovatan pogled na reku koji dodatno doprinosi celokupnom utisku. Odmah nakon lokacije, enterijer je ono što će vas ostaviti bez daha već na prvi pogled. Luskuz, komfor i sofisticirani stil učiniće da odmah poželite da se venčate kod nas.

Svaki detalj rađen je sa posebnom pažnjom i puno kreativnosti kako bi naš ambijent izgledao baš onako kako zamišljate za sve vrste proslava. Kapacitet restorana je od 150 do 400 mesta, što ga čini savršenim za svaku priliku. Uživaćete u prostranosti jer pruža mogućnost da preuredite prostor po vašoj želji i lepšate ga dekoracijom koju ste Vi odabrali.

Za sve vaše goste koji dolaze kolima obezbeđen je parking kako bi svi mogli bezbrižno da uživaju tokom vašeg venčanja. Sala za venčanje Imperium Hall je moderno opremljena i poseduje najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu za potpuni užitak tokom vašeg venčanja.

 


Za Vas i vašeg partnera sala za venčanje Imperium Hall poseduje luksuzni mladenački apartman gde ćete moći u svakom trenutku da se odmorite tokom proslave. Restoran je takođe opremljen luksuznim Tiffany stolicama zbog kojih venčanje izgleda još glamuroznije nego inače.

Kod nas možete očekivati kvalitet u svakom smislu, posebno kada je reč o meniju. Odaberite meni po ukusu i doživite pravu eksploziju ukusa. Sala za venčanje Imperium Hall biće vaš savršen odabir ukoliko želite autentičan ambijent i vrhunsku organizaciju.

Sve dodatne informacije u vezi restorana Imperium Hall možete dobiti putem broja 069/777-552 ili im možete pisati putem e-mail adrese info@imperiumhall.rs.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS