Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Imperium Hall - sala za svadbe sa najlepšom lokacijom

Datum: 28 FEB 2023 Kategorija: vencanja

Imperium Hall - sala za svadbe sa najlepšom lokacijom u gradu, budućim mladencima obećava prelepu priču smeštenu u bajkovit ambijent.

Magična priroda, raskošno zelenilo i veličanstvena reka koja protiče tik pored našeg restorana, odlični su razlozi da upravo ovde ovekovečite svoju ljubav. Iskusno i ljubazno osoblje će učiniti sve da vaše želje, ideje i zamisli o savršenom venčanju postanu stvarnost. Ako uz to, planiranje, organizaciju i dekoraciju svadbene svečanosti poverite našem profesionalnom timu, budite sigurni da će vaše venčanje biti sasvim posebno i autentično.

 

 

Sala za svadbe Imperium Hall nalazi se u jednom od najlepših i najpopularnijih prirodnih područja, a na svega nekoliko minuta vožnje od samog centra Beograda. Područje Ade Huje obiluje raznovrsnom vegetacijom, a kroz njega protiče i čarobna reka Dunav.

Boje Ade Huje su posebno atraktivne u proleće i leto, kada se vegetacija u potpunosti razvije, a cela oblast dobije zapanjujuću zelenu boju. U jesen, ovo područje poprima predivne tonove crvene, žute i narandžaste boje, stvarajući nestvarno lep ambijent.

Spektakularan pogled na talase plavog Dunava, uokvirenog najlepšim bojama prirode, jedna je od prvih asocijalacija kada se sala za svadbe Imperium Hall  pomene.

 

SALA ZA SVADBE I VENČANJE NA OTVORENOM

 

 

Sala za svadbe i venčanje na otvorenom - obe opcije su, zahvaljujuči fantastičnoj lokaciji, dostupne kada izaberete Imperium Hall. Ceo kompleks se na dan vašeg venčanja pretvara u maštovit prostor iz snova, na koji ćete biti posebno ponosni. Spremni smo da ugostimo od 150 do 500 vaših zvanica i učinimo sve da se na vašoj proslavi nezaboravno provedu.

Naša svečana sala za svadbe dočekaće vaše goste u luksuznom enterijeru i prijatnom ambijentu koji odišu sofisticiranim hedonizmom. Zidovi u staklu, plesni podijum, Tiffany stolice, unikatna dekoracija, veliki rustični lusteri, romantični svećnjaci, ali i moderna led svetla, dim, suvi led, prskalice i drugi specijalni efekti – samo su neki od detalja koje možete očekivati. Vrhunsko ozvučenje, klimatizacija, grejanje i ventilacija, obezbeđuju da sala za svabe Imperium Hall bude u svakom trenutku prijatna za boravak, bez obzira na broj gostiju i spoljašnju temperaturu.  

 

 

Sa druge strane, šum reke, svež vazduh, povetarac i sunčevi zraci na licu su tako primamljivi i opuštajući, pa zašto ih onda ne biste imali i na svom venčanju?

Bez obzira da li želite formalno venčanje na otvorenom ili nešto mnogo maštovitije i opuštenije, svaka zamisao se u Imperium Hall-u može realizovati. Otvoreno okruženje vam daje fleksibilnost da izaberete bilo koju temu venčanja. Prelepo prirodno okruženje drveća, cveća. reke i neba stvara savršenu pozadinu, bez obzira koju temu izaberete.

Venčanje na otvorenom nije samo san brojnih mladenaca, već i svakog profesionalnog fotografa. Prirodno svetlo je najbolje za fotografisanje. Meko je, toplo, dimenzionalno i jednostavno omogućava da napravite magične fotografije. Trenutak uhvaćen u živopisnim bojama prirodnog okruženja održavaće uspomenu na vaše venčanje zauvek živom.

Da bi užitak bio potpun, a svadbena proslava u potpunosti uspešna, podrazumeva se i da hrana mora biti odlična, a usluga besprekorna. Naš kulinarski tim poznat je po pripremi gastronomskih čarolija, a osoblje po uslužnosti, gostoprimstvu i ljubaznosti.

Izaberite Imperium Hall i uverite se zašto smo najbolji!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS