Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Imperium Hall - najlepše mesto za venčanja

Datum: 25 JUL 2021 Kategorija: vencanja

Možemo reći da je prestonica bogata mnoštvom izbora koji vaše venčanje mogu učiniti spektakularnim. Dobro je poznato da na vrhu ponosno stoji Imperium Hall kao najlepše mesto za venčanja.

Ambijent same svečane sale upotpunjen je fenomenalnim pogledom na beogradski dragulj, lepi, plavi Dunav koji ovo mesto čini neverovatnim. Budite sigurni da će svaki trenutak proveden u Imperium Hallu biti prepun iznenađenja, kao i pozitivne energije što će na kraju dana učiniti da Vaš ugođaj ovde bude magičan i neponovljiv.

Imperium Hall je pozicioniran na savršenoj lokaciji u gradu, tik pored šetališta na samom keju Ade Huje što dodatno doprinosi opuštenoj atmosferi i ambijentu vrednom pažnje.

Bilo da želite da Vaše venčanje bude jedno od najvećih u gradu, ili ste pak ljubitelj privatnosti i manjih proslava, Imperium Hall je tu da svaku Vašu želju ispuni. Komfor velelepne svečane sale je na raspolaganju svim tipovima proslave, a čini ga 400 sedećih mesta, dok je restoranska sala nešto manjeg kapaciteta i čini 150 sedećih mesta.

Moramo napomenuti da ćete, ukoliko odlučite da Vaše venčanje bude jedno od najlepših u gradu, na najlepšem mestu, imati obezbeđen parking za Vas I vaše najmilije, sa više od 100 vozila.

Svečanu salu Imperium Hall izdvaja mnogo toga, samo neka od činjenica koje je čine neverovatnom jeste i predivno igralište za decu, kako biste Vaši mališani i Vi uživali na najbolji način. Budući bračni par pored izuzetnog muzičkog programa, raspevanih gostiju, magičnog ambijenta koji odiše raskošom i luksuzom, očekuje i soba za mladence.

Iskoristite priliku koja je pred Vama i uživajte u perfektnoj usluzi, širokom asortimanu premium pica, kao i izvrsnim specijalitetima koji dolaze iz naše kuhinje. Profesionalno osoblje će Vam u svakom trenutku biti na raspolaganju kako bi Vaša proslava protekla u najboljem redu.

Više informacija, kao i rezervacije možete dobiti kontaktom na sledeće brojeve telefona: +381 69 777 554 i +381 69 777 552.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS