Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Imperium Hall – najlepša sala za svadbu

Datum: 27 JUN 2022 Kategorija: vencanja

Da li znate da je Imperium Hall najlepša sala za svadbu? Upoznajte neodoljivi prostor ovog restorana koji već nekoliko godina obara sve rekorde kada je odabir ambijenta za svadbu u pitanju. Neka vaš dan bude magičan i nezaboravan, a to vam može priuštiti samo Imperium Hall, najlepša sala za svadbu u Beogradu. Ono što Imperium Hall čini jedinstvenim, jeste lokacija i to na Adi Huji gde je svako venčanje romantično i autentično.

Restoran Imperium Hall je idealna prilika da vašu proslavu učinite nesvakidašnjom, zato očekujte besprekornu organizaciju i uživanje na visokom nivou. Ako ste maštali o svadbi koja će podsećati na pravu malu bajku, onda ste pronašli idealno mesto gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

 

SALA ZA SVADBU BEOGRAD

 

 

Sala za svadbu Beograd Imeprium Hall postavlja rekorde kada su proslave u pitanju, kako zbog lokacije, tako i zbog magičnog ambijenta i organizaciji kojom sve goste oduševljavaju. Sala za svadbu Beograd uvek nudi neodoljiv ambijent gde je svaki trenutak jedinstven, i to je jedan od glavnih razloga zbog čega nije uvek tako jednostavno odabrati pravu salu za svadbu koja će zadovoljiti sve vaše kriterijume. 

Sala za svadbu Beograd Imperium Hall poseduje poseban tim stručnjaka koji će obezbediti sve što vam je potrebno za vaš najvažniji dan. Predatvite vaše ideje i želje, a oni će se potruditi da sve bude savršeno organizovano. Neki trenuci zaslužuju poseban ambijent, a to je upravo vaša svadba koja će u restoranu Imperium Hall biti zaista nezaboravna.

Sala za svadbu Imperium Hall pažljivo je kreirala nekoliko menija od kojih možete odabrati onaj pravi u kojem ćete uživati sa vašim gostima, i svaki meni priprema se od najkvalitetnijih i najsvežijih namirnica. Svaki zalogaj pruža pravu eksploziju ukusa, u šta ćete se i sami uveriti.

Sa kapacitetom od 150 do 400 sedećih mesta, imate mogućnost organizacije i malih i velikih proslava. Luksuz i elegancija glavne su karakteristike Imperium Hall-a, koji će tek doći do izražaja kada odaberete i dekoraciju. Ako je lepo vreme, možete izgovoriti sudbonosno „Da“ vašem partneru u spoljašnjem delu restorana Imperium Hall koji izgleda zaista romantično. U njihovoj predivnoj sali svaki trenutak imaće posebnu čar.

Ono što je sigurno, jeste da definitivno brinemo o svakom detalju kada je Imperium Hall sala za svadbu u pitanju, zato odaberite najlepše mesto za sebe kako bi vaša proslava izgledala kao iz snova i ulepšana baš na način kakav ste vi zamišljali.

Sve dodatne informacije o restoranu Imperium Hall možete dobiti pozivom na broj 069/777-552 ili im možete poslati mail  info@imperiumhall.rs.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS