Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

Da li znate koja je najlepša sala za svadbe

Datum: 28 SEP 2022 Kategorija: vencanja

U želji da priuštite sebi bajkovitu proslavu, da li znate koja je najlepša sala za svadbe? Često nije ni malo lako pronaći savršen ambijent gde ćete uživati u vašem posebnom danu, zato sam predstavljamo mesto koje ostavlja bez daha svakog posetioca. Upoznajte luksuzni Imperium Hall čija je sala za svadbe prosto savršena i posebna. Udovoljite vašim željama i pružite sebi proslavu za pamćenje.

Tu smo da vam pružimo maksimum kada je sala za svadbe u pitanju i da vam obezbedimo nezaboravan dan u kojem ćete se zaista lepo provesti sa vašim dragim ljudima. Sala za svadbe Imperium Hall je posebna prilika da iskusite nov i autentičan ambijent koji odiše elegancijom i prestižom.

 

 

SALA ZA SVADBE CENE


Kažu da su mnoge sale za svadbe, tačnije cene prilično visoke kada tražimo savršeno mesto za naš dan. Ukoliko želite kvalitetan odnos cene i kvaliteta, onda je Imperium Hall upravo ono što tražite. Očekuju vas atraktivne cene menija koje će vas zadovoljiti u svakom smislu, i to ne samo vas, već i vaše drage goste. Po ceni već od 40€ imaćete priliku da iskusite autentične ukuse koji se pripremaju sa puno ljubavi i od najkvalitetnijih namirnica.

Svaki zalogaj je priča za sebe, a svaki meni je nešto što će vam posebno prijati tokom proslave. Na veliko zadovoljstvo u odnosu na druge sale za svadbe cene, u restoranu Imperium Hall možete sami kreirati svoj meni po vašim ukusima, što je još jedan plus prilikom odabira savršene sale za svadbe. Želimo da zaista uživate, želimo da zaista pamtite ovaj dan.

 

 

SALE ZA SVADBE BEOGRAD


Mnoge sale za svadbe Beograd pružaju kompletan užitak, jedino će vam Imperium Hall pružiti više od obične proslave i kompletnu organizaciju. Kapacitet Imperium Hall sale za svadbe Beograd je od 150 do 400 zvanica, što ga čini pogodnim za sve vrste proslava. Šta god da zamislite, mi ćemo to pretvoriti u realnost.

Ukoliko želite nešto nesvakidašnje što će dodatno ulepšati vašu svadbu, tu smo da vam pružimo mogućnost specijalne dekoracije, balona, vatromet, fotografa, odabir benda, kao i mogućnost iznajmljivanja lemuzine. Odaberite sve što zamišljate, a mi ćemo vam to priuštiti.

Sala za svadbe Imperium Hall može se pohvaliti neverovatnim i prefinjenim ambijentom koji će vas oduševiti jer je svaki delić ovog prostora dekorisan sa posebnom pažnjom. Puno kretivnosti i ideja preusmerili smo na prostor koji će učiniti da svaka proslava bude priča za sebe.

Odaberite prostor koji će vam se u svakom smislu dopasti, odaberite Imperium Hall, a mi smo sigurni da ćete biti oduševljeni kompletnom organizacijom.  Sve dodatne informacije u vezi restorana Imperium Hall možete dobiti putem broja 069/777-552 ili možete pisati putem e-mail adrese info@imperiumhall.rs.

T.Ž.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS