Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

5 razloga zašto je Imperium Hall najbolji izbor za vaše venčanje

Datum: 30 DEC 2021 Kategorija: vencanja

 

Ukoliko ste u potrazi za savršenom salom za svadbu, na pravom ste mestu jer mi vam donosimo 5 razloga zašto je Imperium Hall najbolji izbor za vaše venčanje. Toliko je toga što biste trebali da uzmete u obzir prilikom odabira mesta, na kojem ćete da proslavite jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Zato pažljivo donesite odluku, kako biste taj dan vi uživali bez stresa, a vaši gosti otišli kući puni pozitivnih utisaka.


 

Restoran za venčanje Imperium Hall

 

Na samoj obali Dunava, u mirnom delu Ada Huje, nalazi se moderan i elegantan restoran za venčanje Imperium Hall. Prelep pogled koji se pruža iz sale prema reci oduzima dah i daje posebnu čar već ugodnom i lepom ambijentu. Zidovi od stakla omogućavaju veliku količinu dnevne svetlosti, što doprinosi ušuškanoj i romantičnoj atmosferi u restoranu. Mnogo je razloga zašto biste svoje poverenje trebali da poklonite ovom sjajnom restoranu za venčanje, ali mi ćemo vam nabrojati pet.


 

1. Vrhunski gastronomski ugođaj

 

Uz prijatnu i opuštenu atmosferu za druženje, u korak ide i vrhunski gastronosmi ugođaj, zar ne? Verujemo da znate koliko je hrana važna na svakom slavlju, toga smo svesni i mi. Naši sjajni kuvari spremaju preukusne specijalitete koji će da zadovolje i najzahtevnije gastronome. Ispunjavamo sve zahteve naših gostiju i ugađamo im na svaki mogući način, uz uslugu, koja je besprekorna.


 

2. Venčanje na otvorenom

 

Resoran za venčanje Imperium Hall u ponudi ima i venčanje na otvorenom. Čin građanskog venčanja održava se na otvorenom, sa prelepim pogledom na Dunav, što pruža poseban doživljaj, kako mladencima tako i gostima. Lagani povetarac sa reke osvežiće zvanice, kao i mladence, kojima će sigurno da prija svež vazduh. Takođe, nakon prvog bračnog plesa, sečenje mladenačke torte odvija se na otvorenom. Radosnoj atmosferi može da doprinese i vatromet, ukoliko se mladenci odluče za to.


 

3. Savršen pogled na reku

 

Iako smo već spomenuli savršen pogled na reku, važno je da se istakne koliko on znači u celokupnom doživljaju samog venčanja. Imperium Hall nije bez razloga mesto koje bira sve više mladenaca. Zaljubićete se na prvi pogled u ovu salu koja baca pogled prema lepom plavom Dunavu, a sve prisutne ostavlja bez reči. Ipak, fotografije koje se naprave prava su senzacija i govore umesto vas o kakvom okruženju se radi.


 

4. Kapacitet sale

 

Kapacitet sale je od 180 do 400 zvanica, što vam dozvoljava da uživate u svom nezaboravnom danu bez stresa, ukoliko se odluči da dođe neko ko je rekao da neće. Prostranost i raskošnost restorana u prirodnom ambijentu, zajedno sa savršenom dekoracijom, čine fantastičan spoj. Profesionalna kvalitetna rasveta učiniće da se sjajan provod nastavi i u večernjim satima.


 

5. Dodatne usluge

 

Uz sve spomenuto, restoran za venčanje Imperium Hall nudi i dodatne usluge. Ako vam je potreban muzički bend, vatromet, suvi led, koktel majstor, dekoracija balonima ili zakup limuzine, naš tim će da učini sve da vaše želje postanu stvarnost. Obezbeđen je besplatan parking za vaše goste, a za najmlađe tu je i igralište za decu u kojem će, sigurni smo, da uživaju. Odlična ponuda restorana je što mladenci dobijaju bespatan apartman, a za ostale goste pripremljeni su specijalni popusti.


 

Organizujte svoje venčanje u sali Imperium Hall, jer će ceo tim da se potrudi da vam u sećanju ostanu samo najlepše uspomene. Nama ste vi i vaša sreća najvažniji, te sve podređujemo tome.


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS