Imperium hall

POSLEDNJE SA BLOGA

3 razloga zbog kojih ćete odabrati restoran Imperium Hall za vašu svadbu

Datum: 30 NOV 2022 Kategorija: vencanja

Da li znate koja su to top 3 razloga zbog kojih ćete odabrati restoran Imperium Hall za vašu svadbu? Bilo da želite da vaše venčanje bude intimno, bilo raskošno, bilo romantično ili organizovano na otvorenom, ali, svakako, posebno i drugačije od drugih, Imperium Hall je idealan izbor za vas.

Odlična lokacija nadomak centra Beograda, na prelepoj Adi Huji, lako dostupna iz svih pravaca, pruža zaista fantastične mogućnosti. Izolovanost od gradskog žamora i buke, zelenilo, priroda i sjajan položaj na obali Dunava, savršena su scenografija za organizaciju potpuno unikatnih, najmaštovitijih proslava venčanja.

Sofisticiran i moderan ambijent restorana ili bašte Imperium Hall-a, sa veličanstvenim pogledom na reku, hrana vrhunskog kvaliteta, kao i besprekorna organizacija i usluga, učiniće da se vaši gosti nezaboravno provedu, a vaša svadbena proslava ostane zauvek upamćena. Ekskluzivnost celokupnog kompleksa Imperium Hall, upotpunjena sjajnom ponudom i servisom, učinila ga je jednim od najatraktivnijih i najtraženijih restorana za svadbe u Beogradu.

Sjajan odnos vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena je još jedan od razloga zbog kojeg se budući supružnici rado odlučuju za Imperium Hall event centar. U zavisnosti od menija za koji se odlučite, cena po gostu se kreće od 35€ do 50€. Osnovnu ponudu čine Gold, Platinum i Diamond meni, koji se, po želji mladenaca, mogu korigovati ili dopuniti.

 

NAJBOLJI RESTORAN ZA SVADBE U BEOGRADU

 

 

Imperium Hall sa ponosom, godinama unazad, nosi epitet najbolji restoran za svadbe u Beogradu i, sa svakom novom organizovanom proslavom, potvrđuje ovu laskavu titulu.

Ceremonija venčanja i njegova proslava u ovom jedinstvenom i nesvakidašnjem ambijentu, neverovatno lako se uklapaju u sve snove o savršenom venčanju, kakvo ste oduvek priželjkivali i zamišljali. Najbolji restoran za svadbe u Beogradu vaše želje i zamisli pretvara u stvarnost i najlepše uspomene koje se ne zaboravljaju.

Slobodno pustite mašti na volju jer su mogućnosti prilagođavanja unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, scenografije, dekoracije i efekata, gotovo beskrajne. Posebna pogodnost ogleda se i tome što kompletnu organizaciju, od najvažnijih do najsitnijih detalja, možete prepustiti profesionalnom timu Imperium Hall-a, koji će se o svemu postarati.

Važno je istaći i da je gostima na raspolaganju besplatan WiFi, kao i obezbeđen parking. U sklopu kompleksa nalazi se i igraonica za najmlađe, kao i apartmani za smeštaj mladenaca i njihovih zvanica.

Najbolji restoran za svadbe u Beogradu – Imperium Hall možete kontaktirati putem broja 069/777-552. Informišite se o svim detaljima, raspoloživim terminima i neka magija planiranje vašeg svečanog čina otpočne!


VRSTE PROSLAVA
Vencanje
Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više
Krstenja
Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više
rodjendan
Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više
korporativne proslave
Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više
ostale proslave
Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više

Imperium hall

IMATE PITANJE ZA NAS?

Imperium hall

PRONAĐITE NAS